2777
2789
عنوان

زن داداشم قهر کرده رفته خونه ی پدرش

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 39 پست
عزیزم اون خودش نمیاد و به همه دروغ گفته  اما من و پدر و مادرم و خود برادرم رفتیم دنبالش نیومد& ...

چی بگم والا،نمیشه قضاوت کرد

خانواده همسر من خیلی بیشعورن

فک کن،خونه پدرش تا خونه پدرم دو تا کوچه فاصلس

هنوز نیومده بپرس عروس خرت به چند؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

استارتر اگه واقعا اینجوریه که میگی

دلیلش اینکه هروقت رفت قهر زودی رفتید دنبالش ونازش کشیدید

به نظرم یه مدت بزارید به حال خودش بمونه

نه زنگ بزنید نه پیام،هیچ هیچ

حتی داداشت

شاید اصلا خودش ازدلتنکی دیوونه شد ودرست شد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشونم راضی کنی عالیه من خودمم برای زندگیم میخواستم برم شوهرم نمیومد اول خودم رفتم بعد از چندماه ک ...

باور کنید باغ توانشان صحبت کردم برادرم میگه من حرفی ندارم اما اون همش منتظر بهونه هست تا خارجیش بیاد سریع میره 

خب آدم باید یکم فکر زندگی و آینده ی بچش هم باشه نه اینکه سریع بره خونه ب باباش اگر اینجور بود که الان باید همه از دم طلاق میگرفتن  

توی زندگی همه پستی بلندی هست مخصوصا الان با این وضعیت افتضاح اقتصادی نمیشه تا همه چی خوبه زندگی کنی تا یکم به آدم فشار اومد ول کنه بره که 

یکیشونم راضی کنی عالیه من خودمم برای زندگیم میخواستم برم شوهرم نمیومد اول خودم رفتم بعد از چندماه ک ...

باور کنید باغ توانشان صحبت کردم برادرم میگه من حرفی ندارم اما اون همش منتظر بهونه هست تا ناراحتی پیش  بیاد سریع میره 

خب آدم باید یکم فکر زندگی و آینده ی بچش هم باشه نه اینکه سریع بره خونه ب باباش اگر اینجور بود که الان باید همه از دم طلاق میگرفتن  

توی زندگی همه پستی بلندی هست مخصوصا الان با این وضعیت افتضاح اقتصادی نمیشه تا همه چی خوبه زندگی کنی تا یکم به آدم فشار اومد ول کنه بره که 

باور کنید باغ توانشان صحبت کردم برادرم میگه من حرفی ندارم اما اون همش منتظر بهونه هست تا خارجیش بیاد ...

میدونم چی میگی

درکت میکنم

وقتی هیچ جوره راضی نمیشه از روانشناس کمک بگیرین که چجوری میتونین راضیش کنین بره مشاوره

بلاخره یه راهی پیش روتون میذاره

هرچی بگی حق داری ولی فقط دنبال راه حل باش

حسادت یعنی باعث شده؟ تو ولش کن بچه رو بده بهش بگو عزیزم میخوام حرمت ها از بین نره و بچه ت پیشت باش ...

روز اولی که برادرم رفت خاستگاری شرایط شغلی ش رو میدونستن همون موقع نباید قبول میکرد

الان همش میگه داداشای دیگت مهندسن  بیمه دارن فلانن  بیسارن

خب این داداشم از همشون زودتر خونه خرید ماشین خرید اگه سرکار نمی رفت پس از کجا میتونست خونه بخره؟

چرا نمیتونن بخرن؟ 

غیر از اینه که درآمدش خوبه؟به فکر زن و زندگیه ؟

روز اولی که برادرم رفت خاستگاری شرایط شغلی ش رو میدونستن همون موقع نباید قبول میکرد الان همش میگه د ...

ولش کن دختر تو حرص نخور

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

ببین اگر واقعا همینه که میگید جونش بزار آنقدر بمونه تاجونش دراد آنقدر بهش رو دادید یادگرفته قهر کنه برید پابوسی والا بهش پیغام بدید بره به سلامت ، بگو بیا تکلیف روشن کن نمیای زن میگیریم برای داداشم شما هم به پای پدر مادرت پیر شی ، چرا ظلم میکنید در حق داداشتتون بزارید ادب شه