2777
2789
عنوان

زن داداشم قهر کرده رفته خونه ی پدرش

920 بازدید | 39 پست

سلام دوستان.زن داداشم قهر کرده رفته خونه ی پدرش دخترش الان خونه ی ماست با دخترم بازی میکنه

به نظرتون چیکار میتونم براشون بکنم؟

حدودا ۲هفته قهر بود که با پادرمیانی خانوادمون روز ۵شنبه برگشت اما امروز دوباره رفته 

دلایلش واقعا برای ترک منزل به نسبت بی ارزشه

من خیلی حرف زدم باهاش با برادرم هم صحبت کردم که بیشتر هواشو داشته باشه اما نمیدونم کی داره تحریکش میکنه برای طلاق

دخترشون اول مهر میره کلاس اول واقعا براش نگرانم

قبلا خیلی آروم و با ادب بود اما الان متاسفانه خیلی اخلاقش بد شده یه جورایی بیتربیت شده

مدام به برادرم میگه چرا بقیه ی داداشات بیمه هستن تو نیستی خب برادرم بندر عباس توی شرکت کار میکرد و چندسال سابقه بیمه داره اونجا خونه اجاره کرد زنش نرفت میخواست کنار خانوادش باشه چون تقریبا همه ی کارهاشون رو زن داداشم انجام میده خونه ی باباش توی روستا هست

به خاطر دعواهایی که داشتن داداشم به گفته ی خودش دلسرد شده بود و کمتر میرفت سرکار الان اونو بهانه کرده کا چرا سرکار نرفتی چرا پول تو حساب نیست

داداشم میگه برای کی کار کنم برای زنی که تا کوچکترین بحثی میشه میره خونه ی پدرش قهر

میگه اصلا دلم به زندگیم خوش نیست چرا اون موقع هایی که ۴تا ۴تا النگو براش میخریدم یا برای هردوشون انگشتر میخریدن یادش نمیاد تا دستم خالی شد باید ناراحتی درست کنه؟ 

داداشم هم خونه داره هم ماشین داره عاشق تفریح و دور همی

هست

میگه من زن گرفتم که زندگی کنم نه اینکه وسط راه با یه بچه ولم کنه بره 

هر چند وقتی یه بار قهر میکنه میره الان دیگه هممون خسته شدیم واقعا 

نمیدونم باید چیکار کنم چجوری باهاش حرف بزنم که زندگی بقیه رو با خودش مقایسه نکنه انقدر حسادت نکنه هزار بار بهش گفتم زندگی بقیه از دور قشنگه همه مشکل دارن همه تحت فشارن اما اصلا حرف گوش نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت با خانومش بره مشاوره

ولی به این نتیجه رسیدم مرد خوب دل زنو رام می‌کنه

حتما یه سری چیزا هست که ما خبر نداریم البته نبایدم داشته باشیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

قشنگم زن داداش شما و داداش شما باید بخاطر مشکلاتشون برن پیش روانشناس شما نمیتونین کاری واسشون بکنین چون هرچقدر که شما حرف بزنین بازم همون اش همون کاسه هستش پس بهتره برن پیش روانشناس! 🙂

نشد بت بگم بری میمیرم‌:) 🚬🖤
شما تو زندگیش نیستی پس دخالت نکن

عزیزم اتفاقا من از تمام مسائل خبر دارم به خاطر اینکه هم از دخترش مواظبت میکنم هم اینکه فقط با من راحت هستن و حرف میزنن

من نمیتونم بی تفاوت باشم پای زندگی دوتا جوون و یه بچه وسطه

شاید شما نسبت به اطرافیانت بی تفاوتی اما من واقعا نمیتونم

عزیزم اتفاقا من از تمام مسائل خبر دارم به خاطر اینکه هم از دخترش مواظبت میکنم هم اینکه فقط با من راح ...

نه خبرنداری 

لطفا خودتو بد نکن خوشگل بلا

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
تا اینجا که معلوم شد دعوا سر بی مسئولیتی برادرته و مسئله بیمه انقد تو بحث های خانوادگی بوده که شده د ...

عزیزم دارم میگم که داداشم بیمه بود توی شرکت چندسال سابقه داره

خودش نخواست از خانواده دور بشه خب شهر ما هم ‌غیر از کار آزاد هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد

الانم که هنوز نتونسته خودشو بیام کنه

عزیز بچه رو ببر بده مادرش،بگو دو تربیتی داره میشه از پسش بر نمیام 

پای درد و دل هیچ کدوم هم نشین چون یاد گرفتن ب خبر ببر بیاری و این حرفا ...بگو هر حرفی دارین زن و شوهر با هم بزنن 

هر چی هم بخای زنداداشت رو قانع کنی فایده نداره بیشتر لج می‌کنه ب داداشت هم بگو برو سر کار اینارو بهونه نکن ک اون روزا ک النگو مینداختم دستشو...خوش گذرانی و تفریح هم حدی داره و پول میخاد