2777
2789
عنوان

قرص فلوکونازول کسی استفاده کرده

232 بازدید | 6 پست

من عفونت دارم رفتم دکتر داد میگه هر سه رو یکی بخور،بعد هر هفته یکی حالا موندم این ی بسته ده تایی رو هر سه رو بخورم تموم بشه یا نه،اخه گفت از هفته بعد هفته ای یکی،کسی استفاده کرده؟؟؟؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

من دکتر بهم داد سه تا دونه بود که هر سه روز یدونشو باید میخوردم 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر بهم داد سه تا دونه بود که هر سه روز یدونشو باید میخوردم 

ب من ی بسته داده ده تایی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من استفاده کردم خیلی زودعفونتوخوب میکنه ولی به من فقط ۴تاداده بود۷۲ساعتی

خداکنه منم امروز یکی دوساعته خوردم سوزشم قطع شد.ولی ی بسته داده,ی هفته هر ۷۲ ساعت بخور بعدهفتع ای یکی

سلام آجیای عزیز

اتفاقی دیدم تاپیکو من 3سال اقدام بودم 4بار سقط کردم هزار دکتر متخصص رفتم اخرش خودم ب فکرم رسید ک خیلی مراقب باشم عفونت نگیرم و اصلا دیگه لباس زیر نمیپوشیدم پیراهن ساحلی میپوشیدم و یک روز درمیون حمام میرفتم و چه توالت چه حمام واژنمو با شامپو بچه میشستم قبل از اقدام هم داخل محلول جوش شیرین و اب مینشستم اینطوری محیط واژن قلیایی میشه و اسپرم سالم میرسه ب تخمک ولی وقتی عفونت داشته باشه واژن محیطش اسیدی میشه اسپرم نمیتونه ب تخمک برسه 

شماهم امتحان کنید ان شاءالله دامنتون سبز میشه برای منم دعا کنید   

سلام آجیای عزیز اتفاقی دیدم تاپیکو من 3سال اقدام بودم 4بار سقط کردم هزار دکتر متخصص رفتم اخرش خودم ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم،منم اینارو رعایت میکنم.ولی بازم عفونت میگیرم،ولی تو جوش شیرین ننشستم هنوز.اره بنظرمنم همین عفونت یکی از موانعه،