2777
2789

نوبت ارایشگا داشتم همین ک رفتم تو دیدم دخترای کمسن زیر ۱۵سال ریخته بودن یکی سفارش رنگ مو فانتزی میداد

یکی قوطی رنگ سبز فسفریشو هم میزد

یکی کاتالوگ تو دستش بود 

یه عده تو صف کاشت بودن

یکیش از کنارم رد شد نهایت ۱۲ سالیش میشد رنگ مو و کاشت ستتت داشت میرفت بیرون

اصن برگام 😐 

اصن برگااام

اصنننن برگااااام

اصنننننن برگاااام😐😐😐

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالشون دوران بلوغشون عشق میکنن اونوقت ما ی بالا لبی نمیتونستیم اصلاح کنیم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خوشبحالشون دوران بلوغشون عشق میکنن اونوقت ما ی بالا لبی نمیتونستیم اصلاح کنیم

والا من خودم دوسال التماس میکردم بزارن با قیچی لااقل کوتاش کنم زیاد تو دید نباشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خودشون آسیب میبینن رنگ مو خیلی شیمیایی هست بچه ای که از ۱۳سالگی رنگ بذاره همش زود سفید میشه هم خودش میتونه کلی مریضی بگیره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

دخترم بردم پارک دختر بچه ها همه پایین موهاشون رنگی رنگی درباره کاشت ناخن حرف میزدن ولی دریغ از ذره ای شعور فحش های زشت میدادن به هم دختر از تاب نمیومدن پایین بچه های کوچکتر سوار شن کاش پدر و مادرا در کنار این چیزا یکمم رو ادب و تربیت بچه هاشون کار کنن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چه اشکالی داره ،من از ترس اشناها و همسایه ها تو مجردیم رنگ ارایشگاهو ندیدم ،میگفتن زشته عیبه فلان ،خوش به حال دهه هشتادی و نودیا یکم میفهمن زندگی چیه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋