2777
2789
عنوان

خانم های مشهدی

152 بازدید | 18 پست

ببخشید شاید بگین خب به ما چه ربطی داره  اما کمک میخوام ازتون  من یه شماره قبلا از حرم داشتم دیشب زنگ زدم گفت اشتباه هست یه شماره دیشب از نت پیدا کردم اونم جواب نمیده شما شماره دیگه ای ندارین یا از نزدیکان کسی خادم امام نیست برام سوال بپرسین خیلی گرفتار هستم گفتم زنگ بزنم حرم یه کم آروم بشم غم دنیا تو دلم هست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

جابجا شده خطش واگذار كردن

١١٨شماره جديدشو ميده بت

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کدوم قسمت میخوای زنگ بزنی!؟

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
ممنونم که جواب دادین مرسی 

قربان شما

ملتمسيم به دعا✨

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
روضه منوره 

اوکی 

ببینم میتونم برات پیداکنم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

دوس داری روضه منوره رو زنده ببینی!؟!

اون نرم افزار حرم منظورتان هست؟ 

اره نسیم رضوان