2777
2789

چرا نمیری از باشگاه ها بپرسی؟

من بدنسازی کار نمیکنم یه رشته دیگه و کار میکنم ،

ولی بدنسازی سمت ما ۵۰۰ هست + 200 برنامه 

بالاشهر هم 1/250 شهریه +300 برنامه ورزشی+300 برنامه غذایی 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیری از باشگاه ها بپرسی؟ من بدنسازی کار نمیکنم یه رشته دیگه و کار میکنم ، ولی بدنسازی سمت ما ...

من خودم ۴۰۰ شهریه ۴۰۰ برنامه میدم ولی برنامه ام فقط برا ۳ روزه چرخش داره.دوس دارم هر روز یه برنامه مجزا باشع

من خودم ۴۰۰ شهریه ۴۰۰ برنامه میدم ولی برنامه ام فقط برا ۳ روزه چرخش داره.دوس دارم هر روز یه برنامه م ...

به دوست داشتن نیست 

قانون همینه 

هر برنامه را باید ۴نهایت ۵هفته استفاده بشه 

هررروز به برنامه که عضله هدف روش کار نمبشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منظورم روزایی که میرم نه هر روز از ماه

یعنی چه ؟؟ 

مگه ۳تا برنامه ننوشته؟

مثلا شنبه ها یه چیز دوشنبه ها یه چیز چهار شنبه ها یه چیز 

قانونش همینه دیگه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃