2777
2789
عنوان

بیایین تو 😪

158 بازدید | 21 پست

چرا زنا سفید پوست انقد طرفدار دارن ؟ مگه ما گندمیا و سبزه ها دل نداریم ....هرجا میرن میخوان از زیبایی کسی تعریف کنن اول میگن ماشالله خیلی سفیده نمیگن ماشالله خیلی سبزه اس... خانواده شوهرم همه سفیدن بعد مادرشوهرم به من میگه سیاه خیلی دلم میگیره ... با شوهرم که نزدیکی میکنم احساس ناکافی بودن دارم خجالت میکشم همش میگم کاش سفید بودم ... تو اینستا میری همه نظرشون رو پویت سفیده ..‌. حالا بهم میگن نههه برنز خوبه اگه خوب نبود که کسی نمیرفت سولار ولی همه در کللللللل سفیدو دوس دارن ... 😪😪😪😪😪

از نظر من که مهم نیست

من چون خودم همیشه مریضم فقط به اونایی که سالم هستن  حسودیم میشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

🚶🏻‍♀️ دقیقا همینه..

من دقت کردم اینایی که میگن فرقی نداره و انسانیم همه ،خودشون هم سفیدو بیشتر دوس دارن

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رنگ پوست ها خوشگلن تو ایران بیشتر سفید دوس دارن

من خودم معتقدم هم سبزه خوشگله هم سفید ولی اینم همیشه میگم رنگ سفید به صورت من میاد ب خاطر همین دوس دارم سفید باشم ولی مثلا به مامانم رنگ سبزه میاد بش میگم تیره باسی خوشملتری

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/

سبزه ها با نمکن من که خیلی جذبشون میشم 

ملت میرن خودشون برنز میکنن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣