2777
2789
عنوان

دیگه دارم از عشقش ب جنون میرسم :)

327 بازدید | 44 پست

16 سالمه ، درسته شاید فکر کنید هنوز اونقد ب سنی نرسیدم ک عاشق کسی باشم ولی من این کشور تجربه کردم.اسمش سهیله ، دوست پسر قابلیه رفیق قلبم بود ، باهم کات کردن ، بعد کات کردنش با دوستم باهاش در ارتباط بودم ، واقعا رابطمون باهم خوب بود ، انقد زیاد ک همه چیزشو بهم میگف و منم همینطور .

بعدها چند وقت حس کردم بهش علاقمند شدم ، چند نفر از دوستام از زیر زبونش حرف کشیدن و گفت ک آیلینو دوس دارم ، ( اسمم ایلینه ) ، دوستانم بم گفتن ، بعد چن وقت خودم سهیل پشت گوشی داد زد گفت عاشقتم .اون روز رابطمون شروع شد ، بخاطر سهیل با رفیق قلبم ک دوس دختر قبلیه سهیل بود هم کات کردم( بقیش جا نمیشه پایین میگم)

زُلِِیخا کور شد ، یوسُف نَرفت از چَشمَش :))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه تو رابطه بودیم تا اینکه خانوادم فهمیدن و گوشیمو ازم گرفتن ، کلاس زبان میرفتم ، اونجا با گوشی دوستم بهش زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم 

اما هفته ای فقط دور اون هم ده دقیقه می‌تونستیم حرف بزنیم

او مای گاد

پشمام

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

منه ۱۹ ساله که ابنبات هنوز دهنمه دارم داستان عاشقیه دختر۱۶ ساله رو میخونم.  

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

۱۹ سالشه 

پسر خوبی بود تا اینکه یه روز بهم گفت ما نمی‌تونیم باهم باشیم و .. بعدم رف 

حالا هفت ماهه از اون قضیه میگذره 

بارها خودمو براش خوار و دلیل کردم 

کلی التماس ک خواهش میکنم برگرد اما برنگشتحالا بعدها هفت ماه دارم روانی میشم 

کارم ب جایی رسیده ک انقد بی خودی گریه میکنم و حالم بده ک دیگه همه فهمیدن چیزیم هس ، اما اون بی تفاوتی نسبت بهم

عزیزم خوب میشی بعد یه مدت از سرت میوفته فعلا دلخوش باش تابعد 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

ببین این حسا تو این دوران زود گذرن یه مدت باهاش درارتباط نباشی یادت میره