2777
2789
عنوان

دیگه دارم از عشقش ب جنون میرسم :)

331 بازدید | 44 پست

16 سالمه ، درسته شاید فکر کنید هنوز اونقد ب سنی نرسیدم ک عاشق کسی باشم ولی من این کشور تجربه کردم.اسمش سهیله ، دوست پسر قابلیه رفیق قلبم بود ، باهم کات کردن ، بعد کات کردنش با دوستم باهاش در ارتباط بودم ، واقعا رابطمون باهم خوب بود ، انقد زیاد ک همه چیزشو بهم میگف و منم همینطور .

بعدها چند وقت حس کردم بهش علاقمند شدم ، چند نفر از دوستام از زیر زبونش حرف کشیدن و گفت ک آیلینو دوس دارم ، ( اسمم ایلینه ) ، دوستانم بم گفتن ، بعد چن وقت خودم سهیل پشت گوشی داد زد گفت عاشقتم .اون روز رابطمون شروع شد ، بخاطر سهیل با رفیق قلبم ک دوس دختر قبلیه سهیل بود هم کات کردم( بقیش جا نمیشه پایین میگم)

زُلِِیخا کور شد ، یوسُف نَرفت از چَشمَش :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماه تو رابطه بودیم تا اینکه خانوادم فهمیدن و گوشیمو ازم گرفتن ، کلاس زبان میرفتم ، اونجا با گوشی دوستم بهش زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم 

اما هفته ای فقط دور اون هم ده دقیقه می‌تونستیم حرف بزنیم

او مای گاد

پشمام

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

منه ۱۹ ساله که ابنبات هنوز دهنمه دارم داستان عاشقیه دختر۱۶ ساله رو میخونم.  

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

۱۹ سالشه 

پسر خوبی بود تا اینکه یه روز بهم گفت ما نمی‌تونیم باهم باشیم و .. بعدم رف 

حالا هفت ماهه از اون قضیه میگذره 

بارها خودمو براش خوار و دلیل کردم 

کلی التماس ک خواهش میکنم برگرد اما برنگشتحالا بعدها هفت ماه دارم روانی میشم 

کارم ب جایی رسیده ک انقد بی خودی گریه میکنم و حالم بده ک دیگه همه فهمیدن چیزیم هس ، اما اون بی تفاوتی نسبت بهم

عزیزم خوب میشی بعد یه مدت از سرت میوفته فعلا دلخوش باش تابعد 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

ببین این حسا تو این دوران زود گذرن یه مدت باهاش درارتباط نباشی یادت میره