2777
2789

۱ .   کراش  نرسیدم  

خدایی خوب چیزی بود از دس رف

۲ .  کراش در انتظار و ته مانده  

امیدوارم برسم ۵ ساااله دوسش دارم من دیدمش ولی اون منو ندیده  😰

۳ . کراش    نرسیدم 

مهم نیس ب ی .... م نیس اونو واقعا ارزش ...‌ هم نداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم درست میشه غصه نخور🥲💔

میترسم از خودم بدم میاد ک همش بخدا میگفتم خودت بگیر نزار بندهات ازم بگیرنش

الان اگ چیزیش بشه چ خاکی بسرم کنم😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چرا چیریش بشه

چند روز بیمارستان بستریه

خون میاره بالا😭😭😭😭

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کاش بغلش میکردم حدقل😭😭😭اگ ی چیزیش بشه و حسرتش بمونه ت دلم چی

پناه خودش وقتی حالتو دید چیزی نگفت؟🥲

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

آهنگ اشک گریه ناله زاری ماتم بغض فکر خیال

ای باباااا 😂 فکر کردم داری آهنگ معرفی می کنی😂👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

🥺😔😔😔 چندوقت ایقدررر فشار روم بود  همش دنبال دعوا بودم ایقدرر بهونه گرفتمم تا کات شد رابطم ...

من از بس ک استرس داشتم و...

هعییی

عزیزم شما سفارش هم میگیری برای طراحی چهره؟!

هزینه اش چقدره؟

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)