2777
2789
عنوان

مینی کولر😍مییان لطفا🥲

295 بازدید | 19 پست

سلام خانکما من میخوام مینی کولر بگیرم ولی دودلم کسی داشته تاحالا؟ چه جوریه خوبه؟ واقعا خنک میکنه ممنکن میشم نظراتتونو بگین❤

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چرا هیشکی نمیاد پس😕

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من دارم خنک ک می‌کنه ولی خب باد زیاد ندارن برای اتاق کوچیک خوبه 

ممنون پس برای ماشینم مثلا خوبه؟

اره خوبع

ممنون گلم❤

ممنون گلم❤

سلام

چجوری میشه با امام زمان ارتباط واقعی گرفت؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
سلامچجوری میشه با امام زمان ارتباط واقعی گرفت؟

سلام عزیزم اصلا سخت نیست من خیلی شنیدم علما میگن خیلی ساده فقط با املم زمان خرف بزنید کم کم ارتباط قلبیتون زیاد میشه هر روز یکم درحد یه دقیقه باامام صحبت کن همینجوری ساده بعد تاثیرشو میبینی و حالت کلی خوب میشه

برای امام زمان دعا کن(دعای فرج دعای سلامتی) قربون صدقه برو از مشکلاتت و دردو دلات بگو همیمجوری ساده با اقا حرف بزنی خیلی تاثیر داره عزیزم💓

سلام عزیزم اصلا سخت نیست من خیلی شنیدم علما میگن خیلی ساده فقط با املم زمان خرف بزنید کم کم ارتباط ق ...

دقیقا همینه که گفتید و اگه بتونن جمعه ها عصر صلوات ضراب اصفهانی رو بخونن هم عالیه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
سلام عزیزم اصلا سخت نیست من خیلی شنیدم علما میگن خیلی ساده فقط با املم زمان خرف بزنید کم کم ارتباط ق ...

واقعا؟ همینقد اسونه؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یه آیه ی قرآن هم هست برای تشرف خدمتشون که توصیه ش نمیکنم به کسی

چرا توصیه نمیکنین؟ لطفا اگه بلدی کمکم کن برات صلوات میفرستم

ان شاالله که بیوفتی توی وادی عشق و عاشقی با آقا اونوقت میخوای بخوابی میگی شب بخیر اقا...بیدار میشی م ...

عزیزم تو باهاشون ارتباط داری؟ تا حالا دیدیشون؟

میشه منو کلی دعا کنی؟ : ) کنکوریم

واقعا؟ همینقد اسونه؟

بله عزیزم اصلا سختش نکن امام زمان ااز همه حال تو باخبرن با غمت غمگین و با شادیت شادن و خیلی دوست دارن اینا که میگم همش روایته 

امام رضا(علیه السلام) می‌فرمایند: «از نشانه‌های امام […] ولایت او بر مردم، از ولایت آنها بر خودشان بالاتر، از پدر و مادر بر آنها مهربان‌تر و دلسوز‌تر است»
امام زمان خیلی مارو دوست دارن و دایم حواسشون به ماهست و مثل یک پدرواقعی حتی دلسوزتر و مهربان تر برای ماهستند ارتباط گرفتن باهاشونم خیلی اسونه امروزم که جمعه اس  دیگه بهتر .شروع کن با اقا حرف زدن حتما میشنون😘

برای ظهورشونم صلوات بفرست عزیزم💓