داشتن مدرک دانشگاهی شرکت در ازمون وزارت علوم که نیروی قراردادی میشید و یا با وجود یه آشنا از طرف یه شرکت وابسته به عنوان نیروی شرکتی معرفی بشید. یا کار دانشجویی در طول دوران تحصیل.
داشتن مدرک دانشگاهی شرکت در ازمون وزارت علوم که نیروی قراردادی میشید و یا با وجود یه آشنا از طرف یه ...
برای استخدام تو بخش اداری دانشگاه های غیرانتفاعی و ... هم باید آزمون داد؟ درمورد حقوق ماهیانه تو این دانشگاه ها یا دانشگاه دولتی تو بخش اداری یا اساتید اطلاعی دارین ؟
برای استخدام تو بخش اداری دانشگاه های غیرانتفاعی و ... هم باید آزمون داد؟ درمورد حقوق ماهیانه تو این ...
بله پارسال همین موقع ها وزارت علوم یه ازمون برگزار کرد برای بخش اداری... من خودمم الان منتظر همون ازمونم که امسال برگزار بشه. حقوقش برای شروع قانون کاره به مرور افزایش داره. غیر انتفاعی رو نمیدونم من دولتی رو گفتم ولی اون دانشگاه ها هم حتما باید زیر نظر وزارت علوم باشن.
من در رابطه با چیزی که برای حقوق گفتین اطلاعی ندارم میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون از قانون کار چیه ...
حداقل قانون کار بدون مزایا با بیمه امسال ۷۹۰۰۰۰۰ تومان براورد شده این میشه حقوق پایه فردی که جدید استخدام میشه چه تو بخش خصوصی چه بخش دولتی مگر اینکه مزایا بهش اضافه بشه مثل حق مسکن حق اولاد سختی کار و... توی اینترنت سرچ کنید میاد.
خاله من از خیلی سال پیش تو بخش اداری دانشگاه دولتی کار میکنه اون زمان با مدرک دیپلم یکی از اشناها بردش سرکار اول قرارداری بود بعد رسمی شد الان هم کم مونده بازنشسته بشه