2777
2789
خاله من از خیلی سال پیش تو بخش اداری دانشگاه دولتی کار میکنه اون زمان با مدرک دیپلم یکی از اشناها بر ...

یعنی اصلا آزمونی ندادن ؟ 

یا علی (ع) ❤️                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اون زمان ازمون نبود  الان هم بازنشسته بشه یکی رو بخواد میتونه بیاره به جای خودش همه جاهای د ...

چه جالب اطلاع نداشتم از این موضوع ‌.

یا علی (ع) ❤️                                                                   

اره من خیلی ها رو دیدم پدر بازنشسته شده به جای خودش پسرش رو اورده سرکار 

که این طور ، من فکر میکردم حتما همه باید برای استخدام دولتی تو آزمون شرکت کنن .

یا علی (ع) ❤️                                                                   

بله پارسال همین موقع ها وزارت علوم یه ازمون برگزار کرد برای بخش اداری... من خودمم الان منتظر همون از ...

عزیزم این ازمونی که میگی کی برگذار میشه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

به نظرم چه بخش آموزش باشه چه بخش اداری چخ قدر خوب میشه خانم ها شبیه آنیتا دارلینگ 101 سگ خالدار یا هیلاری کلینتون و یا بعضی لباس های باربی تو لباس های باربی لباس بپوشند یه میز پر از آرایش با تمام امکانات مثل میز آرایش باربی تو باربی و فشن شوی جادویی بخش  پست صحنه داشته باشند الیته بهتره قبلش تو گوگل بزنن همه چیز رو دربیارن چون تو کارتون خیلی چیزها نبود مثل تربیت غلط والدین من که باعث سقوط به معنای واقعی کلمه  کنم به مشت زن شوهر لوس ننر خاله زنک موذی روانی کودن ابله درست مثل سالمندان خرفت دیوانه برینن به اعصاب ، حالم بد کنن دهاتی کودن عوضی قارچ جوراب خیانت مرتیکه لوس ننر پست پلید حیوون بی شرف قات زده خودش زنش دهاتی های متاهل لوس ننر گوز روانی وحشی هرزه دمده عقب افتاده 🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥