2777
2789
عنوان

بچم هيچي نميخوره رنگ صورتش پريده

283 بازدید | 19 پست

دوستان لطفا از تجربه تون بگين

دخترم ١١ ماهشه ١ دندون دراورده چهار روز تب داشت داشت خفيف الان تب نداره ولي كله اش گرمتره انگار

همش كلافه اس گريه ميكنه هيييچيي نميخوره فقط شير ميخوره جديدا اينطور شده الان خوابه حس ميكنم رنگش پريده 

دلم ريش شد نكنه چيزيش باشه

راستي يه كم دونه ها كمرنگ قرمز رو بازوها و گلوش و سينش هست جديدا ژل بيحسي  زدم به لثه هاش ممكنه از اون باشه؟ 

ممنون ميشم راهنمايي كنين

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

شاید ابله مرغون 

ببرش دکتر عزیزم خیالت راحت شه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکان داره به خاطر دندونش باشه دختر منم یک سالشه از عید خیلی بد غذا شده بود تا این که یه هفته به تولدش سه تا دندون باهم درآورد.

اون دونه ها که زده ابداره؟

یا عرق سوزه؟

امکان داره سرخک یا ابله باشه چون خیلی زیاد شده

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

غذا های مقوی بهش بده که همون یکم میخوره براش انرژی زا باشه

مثل آب قلم

ماهیچه

آب قلم و ماهیچه بریز تو سوپ یا کته خیلی نرم

بافت غذا ها نرم تر کن که اگه داره دندون درمیاره اذییت نشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

حتما فردا ببرش دکتر، ویروس گرفته یا اگر واکسن یک سالگی زدی عوارض اون هست.(در هر صورت برو)  دختر من هم همسن دختر شماست و با همین علایم. من هم دکتر رفتم. تبشون زیادتر میشه، امشب رو مراقبش باش تا فردا صبح. تب بر هم بهش بده مرتب. الان به دختر من بروفن داده هر ۶ ساعت، اگر تبش پایین نیاد گفته توی این فواصل یک بار می تونم شیاف هم بذارم

حتما فردا ببرش دکتر، ویروس گرفته یا اگر واکسن یک سالگی زدی عوارض اون هست.(در هر صورت برو)  دختر ...

والا تب خفيف تا ديشب داشت هر ٦ ساعت استامينوفن دادم از ديشب ندادم بهتره تبش فقط غذاش كم شده اون دونه ها هم نميدونم چيه 

پريشب برديم دكتر گفت همون دارو رو ادامه بده تا تبش قطع شه بعدم گفت گلوش يكم قرمزه 

ولي غذا نميخوره ناراحتم 

والا تب خفيف تا ديشب داشت هر ٦ ساعت استامينوفن دادم از ديشب ندادم بهتره تبش فقط غذاش كم شده اون دونه ...

دختر منم همینطوری شده. اشتها خیلی نداره. بهش حتما چیزهای خنک مثل ماست، عرق کاسنی و هندوانه بده که زودتر خوب بشه ان شاالله.

دکتر گفت عوارض واکسن و ویروس جدید با هم اتفاق افتادن. 

خوب بشه اشتهاش هم برمی گرده ان شاالله. 

واکسن یک سالگی، ویروسش تا یک ماه توی بدن هست، احتمالا شبه سرخجه گرفتن و این دونه ها مال اونه یا مال ویروس جدید.

من توی این چندروز، پلو با مرغ و سیب زمینی پختم با ماست بهش دادم، بد نخورد، شما هم امتحان کن. 

دنت و موز هم دادم، البته موز رو بخاطر گرمی بودنش کم بده، دکتر گفت توی این وضعیت جالب نیست خوردنش.

الحمدلله که تب کوچولوی شما کم بوده، نگران نباش. ۵ روزه دوره سختیش. دختر من تبش بالاست متاسفانه.

توی این ۵ روز مولتی و آهن هم بهش نده.

دختر منم همینطوری شده. اشتها خیلی نداره. بهش حتما چیزهای خنک مثل ماست، عرق کاسنی و هندوانه بده که زو ...

عهههه مولتي و اهن چرا ندم؟!

واكسن يه سالگي نزده يه ماه ديگه ايشالله

عزیزم کافیه انگشتت بزنی تو آبلیمو بکشی رو لثه هاش و تمام فردا خوب میشه همین 🎀

منم شنیدم آب لیمو تازه یا خود لیمو آبشو بگیر بعد بده پوست و اون تفاله های توی لیمو رو بکشه به لثه هاش

دونه های بدنش از تب و گرمی میتونه باشه

خیارش بده دندون بزنه

آب سیب طبیعی هم عااالی

والا تب خفيف تا ديشب داشت هر ٦ ساعت استامينوفن دادم از ديشب ندادم بهتره تبش فقط غذاش كم شده اون دونه ...

ببین دقیقا ۳هفته پیش دختر من اینجور شد‌.دونه ها ریخت بیرون‌تبش قطع شد ولی تا ۱هفته بعدشم بی اشتها بود.شیر حسابی بهش بده.یه ویروسه .دندونم دارن درمیارن التهاب داره لثه هاشون.اب هندونه و اب سیب و مایعات بده اصرار به غذا نکن دوباره اشتهاش برمیگرده