2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو. میشنوم

من حدودا 3 ساله به یکی علاقه دارم خودشم نمیدونه ولی تو حرفاش و کاراش متوجه شدم پارتنرشو فقط از لول های بالا انتخاب میکنه مثلا فقط دکتر باید باشه طرف من پارسال به خاطر همین موضوع نرفتم دانشگاه چون فیزیو اوردم موندم دکترشم ک چند ماه بعد اینک مهلت ثبت نام تموم شد دیدم رفته با ی دختره ای اوکی شده من میشناختمش ختره از ایناییه ک میچسبه ول نمیکنه پارسال پزشکی قبول شد چسبید ب طرف دیگ ولش نکرد اونم مجبوری باهاش اوکی شد

بگو. میشنوم

و گرنه سلیقه پسره اصلااا اون دختره نبود خیلی دختره کرم بود عمدا عکسای  مثبت 18 میزاشت با یارو ک لج  در بیاره ولی میدونم مجبورش میکرد مثلا به زور به طرف میگفت بغلم کن عکس بگیریم منم اینا رو دیدم حالم خیل یبد شد افسردگی شدید گرفتم  کلا درسو 6 ماه گزاشتم کنار تا اینا کات کردن بعد الان ک کات کردن دختره بازم چسبیده ول نمیکنه

بگو. میشنوم

حالا پسره تو اینستا بی دلیل بلاکم کرده فکر میکنم یکی رفتم پشت من به پسره ی چیزی دروغ گفته اینم ناراحت شده بلاکم کرده ولی نمیدونم چی گفتن یا شایدم کار اون رلشه چون این اتفاق بلاک زمانی افتاد ک با هم اوکی شده بودن

بگو. میشنوم

من از ی ور میترسم دکتر نشم دیگه کلا شانسی ندارم این خیلی بهم استرس میده چون اون فقط با دکتر اوکی میشه از ی طرفم 1 درصد دکتر بشم طرف بلاکم کرده بازم فایده ای نداره بهش نمیرسم

بگو. میشنوم

شهرمون فرق داره اون تهرانه من تنها کاری ک میتونم کنم اینه ک تهران قبول شم خالا یا دکتر شم یا پیرا مهم نیست مهم اینه ک تهران باشه ولی واسه اون مهمه ک دکتر باشم الان منچیکارکنم

اصن گیریم من دکترم بشم توی تهران ولی اون بلاکم کرده یعنی بازم بی فایده است نمیتوم بهش برسم معلوم نیست پشت سرم چ دروغی بهش گفتن این بلاکم کرده

من حدودا 3 ساله به یکی علاقه دارم خودشم نمیدونه ولی تو حرفاش و کاراش متوجه شدم پارتنرشو فقط از لول ه ...

واقعا از آینده خودت زدی برا ی تازه ب دوران رسیده؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊