2777
2789
عنوان

دلم گرفته. واقعا هرچی تلاش میکنم ازدواج کنم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 107 پست
الهیییی فدای قلبت بشم  ایشالله تقاص پس بدن  به منم قول داد واسه ازدواج و خودش حرفش رو می ...

اخی خیلی شرایط سختیه😥عزیزم نظر منو بخای قبل اینکه اون ترکت کنه تو ترکش کن...نزار مث من غرورت له شه بعدن هم پشیمون شی

خب به نظرم الان تو فقط تو بحران مجردی نیستی، سوگوار یه ارتباط نافرجام هستی، این خودش خیلی آدمو اذیت ...

بحران درس نخوندن ،نرسیدن به رشته ای که سال ها واسش تلاش کردم 

اینده ای مبهم 

افسردگی .گول خوردن .سادگی.شکست عشقی و هزاران درد دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من تودوران مدرسه بخدا همه ازم تعریف میکردن و میگفتن تودرستو تموم کنی شوهرمیکنی و اینا،بعدبرای ی ...

چه بد😮‍💨

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

آره خیلی ناراحت بودم، البته بیشتر از خاستگار نداشتن  ، آدم وقتی سنش لب مرز باشه خیلی نگرانه و ا ...

اره خیلی سخته خب واقعا ادم ناراحت میشه هر کاری میاد بکنه یاده ازدواج میوفته

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
اخی خیلی شرایط سختیه😥عزیزم نظر منو بخای قبل اینکه اون ترکت کنه تو ترکش کن...نزار مث من غرورت له شه ...

میدونی دیگه نباید عشقمو نشون بدم 

و باید معمولی باشم 

چون قبلا هم با دخترای قبلی میگف یه سال اول رسمی حتی حرف میزدیم 

مقصر خودم بودم از اول بهش بها و ارزش دادم 

میدونی دیگه نباید عشقمو نشون بدم  و باید معمولی باشم  چون قبلا هم با دخترای قبلی میگف یه ...

به نظرتون من چه رفتاری کنم که طرف فک کنه من دیگه عاشقش نیستم و واسم مهم نیست و خودش بهم حس پیدا کنه

تنها زندگی میکنی یا با پدرمادر؟

با خانواده ام الان، اما به نظرم مجرد باید از نظر مالی بتونه جدا بشه، تا خودش انتخاب کنه که تنها زندگی کنه یا با خانواده، وقتی حس کنی مجبور هسی ، خیلی سخت میشه، من دارم سعی میکنم بتونم اگر خواستم جدا بشم 

تو خونه اتاق جدا دارم و کسی مزاحم کارام نمیشه

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

دلم گرفت برا شما ،خودم ...🙂مردم خیلی راحت و سبک ازدواج میکنن ،چرا اینجوری شد برا ماها شد قبله آمال ،دست نیافتنی ... .فقط م این نیس مشکلات و مسائل دیگه ای م دارم تو زندگی م ،کلا خودمم موندم چجوری و چرا اینجای زندگی م ،حق م نبود اصلا ،برا ازدواج منم همه اینکارای دعا و اینا رو زیاد کردم ... .تا حالام نشده که نشده ...

دلم گرفت برا شما ،خودم ...🙂مردم خیلی راحت و سبک ازدواج میکنن ،چرا اینجوری شد برا ماها شد قبله آمال ...

همه اش میگم خدا من که دختر خیلی خوبی بودم 

اینا حقم نبود 

همه اش میگم خدا مگ من چیکار کردم 

کارم شده فقط گریع زاری 

اینکارو نکن، عوضش بیشتربه خودت برس، والا دوستان متاهل به من گفتن تومراسمات خودتو بیشترنشون بده شاداب باش ازنظر روابط اجتماعی خودتو قوی کن، توچشم باش، توهم همینارو انجام بده