2777
2789

چندماه دیگه ۲۵ میشم..دختری که دوس داره یکی توزندگیش باشه از راه درستش ولی خاستگارنداره بایدچکارکنه

خیلی آشفتم احساس تنهایی میکنم تو سنی هستم که نیازبه یه همدم دارم 

یه نفرمیخادباهام باشه بهش علاقه دارم ولی منو برا رابطه ج... میخادفقط

گاهی به سرم میزنه برم باهاش چون خیلی حس تنهایی دارم میترسم سنم خیلی زیادشه وبازهمینجوری تنهاباشم و این پاک زندگی کردنم بی فایده باشه

ولی بخاطرخدا و گناهش دارم جلوی خودمو میگیرم امروز دیگه به خداگفتم سمتش نمیرم تمااام

ولی خیلی آشفته ام💔 و وسوسه میشم همش

هرچی‌چله میگیرمم بی فایده ست خاستگارنامناسب پیدامیشه 

چون تابحال هرموردی بود رفت پشت سرش نگاه نکرد و جدی نبود یجورایی ناامیدم ازازدواج

تاحالاخاستگارجدی نداشتم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

فدای سرش 

عشق و حال

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا حتی در حد پیشنهاد هم خواستگار ندارم ۲۷ سالمه مثل تو نگرانم

تابحال نداشتی اصلا؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
تیپ و ظاهرم خوبه مشکلی نداره اما خب روابط اجتماعی اصلا ندارم چون اجازه بیرون رفتن ندارم 

منم شرایطم مثل توعه تقریبا

تیپ و ظاهرم خوبه مشکلی نداره اما خب روابط اجتماعی اصلا ندارم چون اجازه بیرون رفتن ندارم 

ی گل تو گل خونه خواهان نداره ولی تو گلفروشی مشتری زیاده

عزیزم باید کسی ببینه تا دلش بخواد

با خانواده برو

مجالس شرکت کن.اخر دل یکی میره با ی نگاه

تو مرا جان وجهانی
منم اصلا حتی در حد پیشنهاد هم خواستگار ندارم ۲۷ سالمه مثل تو نگرانم

عزیزم مشکل شما ها نیستید 

مشکل وضع اقتصادی مملکته 

جوونا زورشون نمیرسه واقعا ، نمیتونن پا پیش بزارن 

هزینه ها هوش از سر ادم میبره 

مثلا میرن یه پراید قیمت کنن طرف میگه ۳۰ میلیون 

تا بخوان با کار ازاد و کارگری ۳۰ تومنو جور کنن پرایده شده ۱۰۰ میلیون تا ۱۰۰ تومنو جور کنن شده ۲۰۰ میلیون...

انشالله خدا عاقبت همه ی جوونا رو بخیر کنه 

شما هم از زندگی مجردی نهایت استفاده رو ببرین که بعدا مثل ما حسرتشو نخورین😉

منم شرایطم مثل توعه تقریبا

عزیزم مگه تو نامرد نداشتی یکسال گفتی از خودت کوچیکتره

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

نامزد

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

نه

حتمامنوباکس دیگه ای اشتباه گرفتی

من اصلاباهمسن و سال خودمم دوست یانامزد نمیشم چه برسه کوچکتر