2777
2789
عنوان

جاری شده هوو

4484 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها خوبین 

این مشکله دوستمه چون عضو نی نی سایت نیست گفت من واسش با اکانتم بنویسم

دوستم میگه حال برادرشوهرش وخیمه و دکتر گفت صددرصد فوت میشه الان ای سی یو هس 

حالا دوستم میگه مادرشوهرم به شوهرم گفت برادرت فوت شد تو مسئول زن داداشتی و باید زود صیغه اش کنی 

دوستم میگه به شوهرش گفته که اینکارو کنی طلاق میگیرم و ..‌‌ 

شوهرش گفت نه ازدواج نمیکنم باهاش ولی اگه هم ازدواج کردم که قرار نیس ترکت کنم 

دوستم الان داره تو اتیش میسوزه مثل مرغ سرکنده خودشو میزنه بش میگم یکم اروم بگیر اینجوری شوهرتو بیشتر تشویق میکنی که بره جاریتو بگیره میگه نه میدونم اخرش مادرشوهرم کار خودشو میکنه 

دوست خرم رفته قرص سیانور نمیدونم از کجا گیر اورده که اگه شوهرش جاریشو گرفت خودشو بکشه 

زنای با سیاست دوستان عزیزان دستم به دامنتون بگید چی بهش بگم اروم بشه چکار کنه شوهرشو گول نزنن دوتا بچه داره طفلک جاریشم ۳ تا بچه داره شوهرش هم پولداره و خوشتیپ 

بگید چکار کنه که شوهرشو گول نزنن چکار کنه اروم بشه ؟ منم به جاش ترسیدم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب جاریش اینا که پولدارن بره بایه پسرخوبم شوهرکنه چیکاربه شوهراین بینوادارن

نه شوهر دوستم پولدار و خوشتیپه 

مگه الکیه بعدم هنوز که پسرش نمرده که میخواد زنشو شوهر بده ,اصلا زن داداشه موافقت میکنه که زنش بشه دیگه زمان این چیپ بازیا تموم شده 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
مگه الکیه بعدم هنوز که پسرش نمرده که میخواد زنشو شوهر بده ,اصلا زن داداشه موافقت میکنه که زنش بشه دی ...

دوستم میگه ممکنه به جاری فشار بیاد راضی بشه