2777
2789

ماشین😐 

نه هنوز قسمتم نشده

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکلی داشتم به هیچ وجه حل نمیشد.حل شدنی نبود که نبود.یه گره ی کور.دیگه تسلیم شده بودم آماده ی نابودی زندگیم بودم.تااینکه امام رضا دستمو گرفت و از وسط جهنم پرتم کرد تو بهشت.بهشتی که مایه ی حسرت خیلیاست.سعی کن حتما توکل داشته باشی

هر چیز که در جستن آنی،آنی 

کنکور دانشگاه شغل که همچنان بیکارم 

ماشین که پیاده ام

تصادفی که کردم خسارتش وصورتم که داغون شد

طلسم دعایی که برامون گرفتن زندگیمون تو یک سال از بین رفت

وبیماری سری که دائمی شده از درد خسته شدم 

خلاصه که این روزا پر مشکلم 😭

بی پولی 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

تجاوز💔

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

شغل 

نه هنوز درست نشده 

۴ ساله یه شب بدون استرس سر رو بالشت نذاشتم 

امروز دندونم درد بود داداشم برگشت گفت صبر کن خودت بری سرکار درستش کنی ما نداریم بهت پول بدیم

وضعمونم خوبه مامان بابام منت نمیزارن 

اما داداشم خسته ام کرده همش خوردم میکنه 

خدایا تو عادلی تقاص دل شکسته منو بگیر