2777
2789

دلیل اصلی تنبلی؟🧐

انتظار داشتن از خود بیش از حد توانایی هامون، فکر کردن همزمان برای انجام چند کار، ننوشتن برنامه ها روی کاغذ، دلایل اصلی تنبلی هستن.

ولی تو تنبلی نیستی فقط یکم خسته ای، از لحاظ روحی، روانی یا ذهنی... یادت باشه خودتو سرزنش نکنی و فقط سعی کنی خودتو آروم آروم درمان کنی.مهم نیست چقدر تنبلی کردی،چه جاهایی کم اوردی؛
خودت دست خودتو بگیر و بلند شو...
بلندشو و به خودت نشون بده‌ نه ترسهات نه محدودیت هات نمیتونن جلودارت بشن.
یه بار برای همیشه خودتو به خودت ثابت کن.
چون تنها کسی که مهمه فقط خودتی.

🌱 گام اول : لیست کارهای عقب افتاده

لیستی از کارهای عقب افتاده تهیه کنید کارهایی مثل مرتب کردن ، اتاق یاد گرفتن زبان جدید،مرتب کردن کمد لباس ها و...
🌱 گام دوم : اولویت بندی

لیستتون رو بر اساس اهمیت مرتب کنید بعد کارهای پر اهمیت رو بر اساس کارهایی که انجام دادنش زمان کمتری میگیره دوباره مرتب کنید اینجوری انجام دادن هر کدومش انرژی بیشتری بهتون میده .
🌱 گام سوم: تقسیم بندی کارها

هر کار را به اجزای کوچک تقسیم کنید وقتی طبقه بندی کارها تمام شد و کارها به اجزای کوچک تقسیم شدن می توانید ببینید که اونقدر ها هم لیست شما ترسناک نیست
🌱 گام چهارم : برنامه ریزی روزانه

برنامه روزانه بچینید ساعت‌های روزتان را تقسیم کنید و با دقت آن ها را طبقه بندی کنید سعی کنید طبق برنامه روزانه تون پیش بروید و کارها را سر وقت انجام دهید.

مثلا کارهای سخت تر ابتدای روز و کار های آسان ظهر ها
🌱 گام پنجم : تیک بزنید

هر کاری که در لیست شما انجام می شود و تمام میشود آن را تیک بزنید و از لیست خارج کنید به اعضای هر کاری که انجام می شود اهمیت آن امتیازهای روزانه‌ای برای خود ثبت کنید در ازای هر مقدار از امتیاز به دست آمده یک جایزه برای خودتان در نظر بگیرید . با تیک زدن هر کدام انرژی و لذت زیادی دریافت می‌کنید. 

💥💥💥 نکته: 

کارهاتو برای خودت جذاب کن  : مثلا همراه با گردگیری اتاقت اهنگ و پادکست گوش بده یا برقص ، یا وقتی میخوای درس بخونی از ماژیک و خودکارای رنگی استفاده کن

ترس هارو از بین ببر: اجازه نده ترسها مانعی بر سر راهت بشن.
-مطمئن باش: مطمئن باش به اهدافی که مشخص کردی میرسی.
-بهانه ممنوع: بهانه هایی که میاری فقط یک سرپوش برای تنبلی و اهمال کاریته.
-فقط انجامش بده: قدم اول رو بردار و هر چقد که سخته ادامه بده.
-خودتو با بقیه مقایسه نکن: بدون توجه به دیگران،برای خودت زندگی کن، اجازه نده ترسها مانعی بر سر راهت بشن.

❤🧡💛💚💙🤎🖤🤍

کامنت های زیر این پست رو حتما حتما بخون چون میخوام چندتا کتاب ، تکنیک و چالش برای شکست تنبلی بهت معرفی کنم🤗🥰

تاپیک های قبلی هم یه نگاه بنداز همشون مفیده و در خصوص رشد شخصی صحبت کردم ؛ خوشحال میشم منو به دوستای نی نی سایتی معرفی کنی تا به هم کمک کنیم😊❤️

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

تمام تکنیک های مقابله با تنبلی :

❤️قانون 2 دقیقه : اگر انجام دادن کاری کمتر از 2 دقیقه طول می کشد آن را همان لحظه انجام بدهید.مثلا می خواهید بعد از خوردن شکلات، کاغذ بسته بندی آن را در جیباتان بگذارید سریعا آن را در سطل زباله بندازید
اگر با خود فکر می کنید که این کارهای ریز و کوچک را برای انجام کارهای مهم تر باید به تعویق بیندازید، فقط دارید خودتان را گول می زنید.
❤️تکنیک گوجه فرنگی :
کار طولانی میخوای انجام بدی زمانتو به فواصل 30 دقیقه ای تقسیم کن، 25 دقیقه کارتو انجام بده و 5 دقیقش رو بدون استرس استراحت بکن.
❤️اضافیارو بنداز دور :
کارهای بی اهمیت رو از لیست کارای روزانت حذف کن. شب قبل سه تا از مهم ترین کارهایی که باید انجام بدی رو به ترتیب اولویت لیست کن و اول اونارو انجام بده بعد برو سراغ بقیه کارا.
❤️ذهنتو گول بزن :
یه کار خسته کننده رو با یه کاری که دوسش داری ترکیب کن. مثلا میخوای اتاقتو جمع و جور کنی یه آهنگ ولی کن و برو کارارو انجام بده، به شدت جوابه.
❤️ایکیگای :
ایکیگای یه فلسفه ژاپنیه که مفهومش دلیل برای زندگیه. این مفهوم به ما کمک می‌کنه که کشف کنیم دوست داریم چه کاری انجام بدیم تا صبح ها با شوق و انرژی بیدار بشیم. کاری که با یا علایق و استعدادهامون همسو باشه، یا پولساز باشه و یا کاری باشه که دنیا بهش نیاز داره.
❤️معدت رو پر نکن :
تا زمانی که 80 درصد سیر بشی، غذا بخور. این طوری در طول روز احساس انرژی بیشتری میکنی و مجبور نیستی بعد از غذا دکمه های شلوارت رو باز کنی!
❤️پومودور :
25 دقیقه کار کن، 5 دقیقه استراحت کن. دوباره این چرخه رو تکرار کن. بهت کمک می‌کنه متمرکز بشی و زود خسته نشی.
❤️حمام جنگل :
توی طبیعت وقت بگذرون، ثابت شده استرس رو کاهش میده و باعث مهبود روحیه میشه. توی پارک قدم بزن، هوای تازه رو نفس بکش و اجازه بده طبیعت تورو شارژ کنه.
❤️ناقص بودن رو بغل کن :
به جای اینکه روی جزئیات کوچیک تاکید کنی روی چیزهای مهم تمرکز کن و زیبایی رو در سادگی ببین.
❤️کایزن :
به معنی بهبود مستمره، میگه تو باید هر روز روی پیشرفت های کوچیکت تمرکز کنی، لازم نیست همه کارها و یکباره انجام بدی، کم کم پیشرفت کن.
❤️پول رو بودجه بندی کن :
وقتی امور مالی رو سروسامون میدی، استرس کمتری داری و انگیزه بیشتر برای هدفات.

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

معرفی کتاب مبارزه با تنبلی :
انجامش بده (نویسنده: جان بیشاپ)
قانون ۵ ثانیه (نویسنده:مل رابینز)
-قدرت عادت (نویسنده:چارلز داهیگ)
-جادوی نظم (نویسنده:ماری کندو)
-باشگاه پنج صبحی ها (نویسنده:رابین شارما)
معرفی ۵ کتاب برای غلبه به تنبلی :
-برنامه ریزی به روش بولد ژورنال
-۲۳ راه برای جلوگیری از تنبلی
-هفته کاری چهارساعته
-کِی (نویسنده:دنیل اچ پینک)
-فرمول بهره وری با ایجاد فهرست کارها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چالش منظم شدن و شکست تنبلی:

- هر روز یه ایده کاری توی دفترت بنویس.
- حتماً صبحانه بخور حتی یه لیوان چای.
- قبل از خواب حتما کارهای فرداتو بنویس.
- قبل از خواب حتما روزتو ارزیابی کمک یه جمله شکر گذاری بنویس.
- یه جدول بکش و هر روز به خودت بابت کارها نمره بده.
- طبق چک لیست پیش برو و تنبلی نکن.
- ۱۰ تا ۱۵ هدفتو یادداشت کن.
- اول صبح جملات انگیزشی بخون.
- سحرخیز باش و هر روز زودتر از دیروز پاشو.
- از آموزش های یوتیوب و اینستا و اپارات کمک بگیر.
- مهمترین کار اون روز تو شروع کن.
- کارهای مهمتر در اولویت قرار بده.

جمعه ها هدفمند باش :
- برای کل هفته برنامه ریزی مالی کن: 
چقدر باید خرج کنی و چه چیزهایی لازم دارم خریدار و اولویت‌بندی کم پس انداز هفتگی تو بزار کنار خرج های اضافه و حذف کن.
- هدف های هفتتو و جایی یادداشت کن: 
هر روز مرورشون کن تا فراموششون نکنیم میتونید در طول هفته بازم به هدفات اضافه کنی.
- به کسی که دوسش داری پیام بده: 
همیشه یک از سایه تو زندگیمون هستن که یکی از زدن ساده باهاشون میتونه حالمونو تا مدتها خوب کنه امروز با اونا ارتباط بگیر.
- امروز سعی کن مهربون تر باشی: 
خیلی ها هستند که به مهربونیات احتیاج دارن.
- خانواده یه بستنی دعوت کن.
- پیج هایی که به درد نمیخوره آنفالو کن:
یه چای و قهوه بخور همزمان پیج های بی فایده را آنفالو کن

ممنون از این که وقت گذاشتی🌷

تنبلی یه نوع عادته که با تربیت خانوادگی هم به وجود میاد مثلا کسی که خانوادش کلا تنبل و سست عنصرن خودشم به احتمال زیاد همونطور میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مرسی دوستم❣چقد این تاپیکت بدردم خورد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست