2777
2789
عنوان

لپ تاپ خوب بچه ها بیایین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 15154 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرافیک روی پردازنده س و لازم نیس کارت گرافیک جدا بخری 

خیلی خیلی محبت کردید مرسی ازتون 

پس همون hp نسل ۱۱ بهتره....چون بعضی ها میگن دل و ایسوز بهتره واسه همین شک داشتم 

خواهش میکنم عزیزم ❇️

سلام عزیزم، ممنون میشم من و هم راهنمایی کنی🌹
ی لپ تاپ خوب میخوام بخرم در حد کارای گرافیکی، مثلا برنامه های مربوط به تصویرسازی دیجیتال و کلا در این زمینه ها...
بین 20 تا 30 میتونم هزینه کنم، حقیقتا نمیدونم چه مارکی کلا چی بخرم که خوب باشه...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزم لطفا صلوات بفرستید🙏🏻🌹
سلام عزیزم، ممنون میشم من و هم راهنمایی کنی🌹 ی لپ تاپ خوب میخوام بخرم در حد کارای گرافیکی، مثلا برن ...

سلام عزیزم 

ببین من باشم با این بودجه سیستم میخرم نه لپتاپ 

ولی اگر میخوای لپتاپ بخری به اینا دقت کن 

پردازنده ت متوسط باشه مثلا core i 3 نسل ۱۰ به بعد 

گرافیک برای شما از همه چی واجب‌تره اون حتما هشت و بالاتر باشه 

رم هم ۱۶ خیلی خوب میشه 

بیشتر روی این موارد دقت کن تا مارک لپتاپ 

سلام عزیزم  ببین من باشم با این بودجه سیستم میخرم نه لپتاپ  ولی اگر میخوای لپتاپ بخری به ...

مرررسی عزیزم که ج دادی🌹❤️

سیستم دارم الان به لپ تاپ نیاز دارم، ی نفر اینو بهم پیشنهاد داده حقیقتا من نمیدونم خوبه یا ن ممنون میشم ی نگاه کنی ببینی به نظرت چه جوره عزیزم👇🏻

https://fafait.net/product/laptop/asus-x515ep-i7-1165g7?id=41678

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزم لطفا صلوات بفرستید🙏🏻🌹

من هم تازه لپ تاپ خریدم و قبلش حسابی گیج بودم و مشاوره گرفتم

پیشنهاد میکنم شما هم حتما برای خرید لپ تاپ مشاوره بگیرید تا هزینه الکی ندین

من کامپیوتر نوین به من با بودجه 20 میلیون یه لپ تاپ خیییلی خوب معرفی کرد که برای کاربری های سنگین هم جوابه. اسم و مارک لپ تاپم اینه: لپ تاپ ایسوس مدل Vivobook X1504VA

پردازنده core i5 رم حداقل ۸ حافظه Ssd 256 حداقل گرافیک دو به بالا اینا حداقلی باشه برات

من دیروز لپ تاب پی اچ خریدم استوک بود گفت که رمش ۱۶ هست گرافیکش هم ۲ هست حافظ همون ۲۵۶ هست یعنی هزینشو نداشتم یکی نو بخرم گفت برای تویی که تازه میخوای کارتو شروع کنی مناسبه 

ایقدم استرس دارم میترسم خوب نباشه بنظر شما خوبه؟؟🥲💔

سلام عزیزم ببین من باشم با این بودجه سیستم میخرم نه لپتاپ ولی اگر میخوای لپتاپ بخری به اینا دقت کن پ ...

سلام عزیزم یه لپ تاپ خوب چه ویژگی هایی داره؟

برای کارا کنفرانس و ساخت پاور

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

سلام عزیزم یه لپ تاپ خوب چه ویژگی هایی داره؟برای کارا کنفرانس و ساخت پاور

اگر در همین حد میخوای خیلی هزینه نکن 

توی چ‌رنج قیمتی مد نظرته ؟ 

یه core i3 باشه 

رم۸

گرافیک ۲ 

برای وب گردی و کارهای دانشجویی کار راه اندازه 

اگر در همین حد میخوای خیلی هزینه نکن توی چ‌رنج قیمتی مد نظرته ؟ یه core i3 باشه رم۸گرافیک ۲ برای وب ...

عزیزم منم برای کارای روزمره و فیلم دیدن و اینا لپ تاپ ایسوس میخام چه ویژگی باید داشته باشه