2777
2789
اخه خیلیا میگن با لیزر بود عملشون من عملم سنتی هست، یعنی اسفکترونومی انجام میده برام

درمواقع اون دستگاه همون کوتره لیزر نیست

اینو خود متخصص جراحی عمومی گفت

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها شما بیحسی کمر به پایین انجام دادین؟ به نظرتون بگم بیهوشم کنن یا بی حسی ؟ 

بیهوشی بهتره

بیحسی یه اثر بد که داره سردرد شدیده

برا بعضیا فقط پیش میاد

ولی اگه پیش بیاد هییییییچ راهی نداره 

وحشتناکه دکتر میگه خودش باید خوب شه 

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
شما چه مدت بود که شقاق داشتین؟ شقاق شما هم یه وقتایی خوب بود و یه وقت هایی عود می کرد؟

اره یه وقتایی بدتره

از حدود ده سال پیش شروع شد

بیهوشی بهتره بیحسی یه اثر بد که داره سردرد شدیده برا بعضیا فقط پیش میاد ولی اگه پیش بیاد هییییییچ ...

اا جدی، تازه من شنیدم بعصیا بیحسی از کمر انجام میدن کمردرد می گیرن! من قبلا بیهوش شدم بعد اینکه به هوش اومدم ۲ بار بالا اوردم

میترسم ایندفعه هم اینطور شه ولی بیهوشی هیچی نمیفهمی خیلی خوبه

اا جدی، تازه من شنیدم بعصیا بیحسی از کمر انجام میدن کمردرد می گیرن! من قبلا بیهوش شدم بعد اینکه به ه ...

میشه درمورد شقاق بگی چطوره 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
اره یه وقتایی بدتره از حدود ده سال پیش شروع شد

اا پس مزمن شده بود

فردا که عمل دارم الان اصلا درد ندارم انگار خوب خوب شده مسخره، درحالی که هفته قبل به شدت درد داشتم 

اا جدی، تازه من شنیدم بعصیا بیحسی از کمر انجام میدن کمردرد می گیرن! من قبلا بیهوش شدم بعد اینکه به ه ...

گردن درد و خشکی عضلات پشت کمرم بود گاهی گریه میکردم از شدت دردو تختو چنگ میزدم

دوهفته طول کشید هیچ دکتری نتونست کاری کنه برام

حتی با متخصص کنترل درد هم صحبت کردم

هیچوقت دیگه بیحسی از کمر نمی گیرم

اا پس مزمن شده بود فردا که عمل دارم الان اصلا درد ندارم انگار خوب خوب شده مسخره، درحالی که هفته قبل ...

شقاق با بواسبر فرق میکنه یا یکی

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
میشه درمورد شقاق بگی چطوره 

شقاق یا فیشر زخمی هست داخل مقعد و شقاق ۲ نوعه: حاد و مزمن

شقاق حاد زخمی هست که تازه ایجاد شده و اگه مراقبت کنی خودس خوب میشه ولی شقاق مزمن وقتیه که تا مدت ها این زخم باشه و دیگه خوب نشه و هرازگاهی عود کنه اونوقت چاره اش فقط عمله

برای من مزمن شده چون ۶ ساله دارمش!