2777
2789
گردن درد و خشکی عضلات پشت کمرم بود گاهی گریه میکردم از شدت دردو تختو چنگ میزدم دوهفته طول کشید هیچ ...

الهی عزیزم، مرسی که گفتی 

منم نظرم بیشترر رو بیهوشیه 

البته خواهرم که سزارین کرد بیهوشی از کمر داشت ولی عوارض شما رو نداست، فکر کنم تو هر فرد متفاوته

زندایی منم عمل کرد خوب شده . عملشم با لیزر نبود

این بیماری یجکریه ادم باورش نمیشه دیگه کاملا خوب شه 

اخه شنیدم مراقبت مادام العمر میخواد از نظر تغدیه و ورزش باید مراعات کنی وگرنه حتی با عمل هم ممکنه برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چن سالته؟یبارم اود نکرد ؟

الان نزدیک ۲۰ سالمه 

نه اود نکرد مثلا اگه یبوست بگیرم چرادخب بالاخره یکم درد میگیره ولی نسبت به قبل عمل خیییلی کمه و خونریزی هم هیچی 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
وای مرسی که جواب دادی من فردا نوبت عمل دارم، خیلی استرس دارم  شما دیگه کاملا خوب شدین؟ درد بع ...

نه بابا هیچی نیست 

من تا به هوش اومدم بعد عمل فقط یکم سوزش داشتم همین درد و بیقراری و اینا هیچی کاملا خوب وفقط یکم سوزش بعدشم که پانسمان رو در آوردم اولین دستشویی خیلی اذیت شدم چون یبوست بودم بع خاطر همین ولی بعدش به خدا خیلی خوب بودم فقط تا چند ماه زیاد نمیتونستم بشینم رو باسنم تاکید می‌کنم زیااااد نمیتونستم 

تازه از بیمارستان که مرخص شدم شاید باورت نشه فرداش عروسی دختر عموم بود به خدا رفتم ارایشگاه و توخونم میرقصیدم فقط تو نشستن اذیت میشدم 

از منو دکتر بخیه نزده بود میگفت خودش جوش میخوره

پس نگران نباش همش ترسه به خدا استرس الکی 

من اینقدر درد کشیده بودم و خونریزی داشتم که این عمل برام هیچی نبود عملشم سریع خلاص میشه  

نه بابا هیچی نیست  من تا به هوش اومدم بعد عمل فقط یکم سوزش داشتم همین درد و بیقراری و اینا هیچ ...

مرسی که انقدر روحیه دادی عزیزم 

اسم دکترتون چی بود؟ عمل سنتی بود یا با لیزر؟

مرسی که انقدر روحیه دادی عزیزم  اسم دکترتون چی بود؟ عمل سنتی بود یا با لیزر؟

دکتر بهنام یزدانی من اصفهانم 

نمیدونم چی بود فقط میدونم گفت بخیه نزدم خودش خوب میشه

فرق داره، شقاق زخمه ولی بواسیر یک رگه داخل مقعد که متورم شده  اون رو هم چارش اکثرا عمله

مرسی عزیزدلم انشالله عملت به راحتی انجام بشه واصلاااااا درد نداشته باشی 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱