یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابابیخیال خودکشی هم دنگ و فنگ داره .راه و چاره بهتری واسه زندگی پیداکن
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
تو هنوز خیلی راه داریا،هستن کسایی که بدون کنکور و قبول نشدن تو دانشگاه خوب الان به جاهای خوب و درآمد خوب رسیدن،همه چیز که پرس نیست،میتونی در کنارش یه حرفه مث آرایشگری یاد بگیری و درآمد کسب کنی الان دیگه آرایشگری درامدش از دکتری هم بیشتره
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
ببینید،آزمون های سراسری رو از ۵ سال قبل شروع کن به تست زدن با قواعد وبدون نمره منفی و با پاسخ نامه مطابقت بده،اونوقت اشتباهات رو اصلاح کن و از چند جهات سوالات رو تحلیل کن،سپس کار با ماشین حساب مهندسی رو یاد بگیر و کافیه که داده ها رو از سوال استخراج کنی و داخل فرمول قرار داده وحل کنی، در پايان از کنکور غول نساز،به عنوان ی امتحان فان در نظر بگیر و تلاش کن خدا کمکت خواهد کرد،اینو بدون هر سوال رو باید زیر ی دقیقه بزنید؛پس طراح، سوالات آزمون رو خیلی سخت طرح نکرده و اکثر جواب ها از درون سوال استخراج میشه کافیه قواعد و اصول تست زنی رو یاد داشته باشید، موفق باشید