2777
2789

دیگه نمیتونم واقعا حتی یه لحظه ام ادامه بدم :> 

اگه از پشت بوم خودمو پرت کنم زنده می مونم؟ 

میگن امپول خالی بزنی میمیری؟ درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابابیخیال خودکشی هم دنگ و فنگ داره .راه و چاره بهتری واسه زندگی پیداکن

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

کنکور

تو هنوز خیلی راه داریا،هستن کسایی که بدون کنکور و قبول نشدن تو دانشگاه خوب الان به جاهای خوب و درآمد خوب رسیدن،همه چیز که پرس نیست،میتونی در کنارش یه حرفه مث آرایشگری یاد بگیری و درآمد کسب کنی الان دیگه آرایشگری درامدش از دکتری هم بیشتره

کنکور

خسته نباشی آبجی جان.تلاشتو بکن بقیهه اشو بسپربه خدا .خودکشی کردن نداره 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ببینید،آزمون های سراسری رو از ۵ سال قبل شروع کن به تست زدن با قواعد وبدون نمره منفی و با پاسخ نامه مطابقت بده،اونوقت اشتباهات رو اصلاح کن و از چند جهات سوالات رو تحلیل کن،سپس کار با ماشین حساب مهندسی رو یاد بگیر و کافیه که داده ها رو از سوال استخراج کنی و داخل فرمول قرار داده وحل کنی، در پايان از کنکور غول نساز،به عنوان ی امتحان فان در نظر بگیر و تلاش کن خدا کمکت خواهد کرد،اینو بدون هر سوال رو باید زیر ی دقیقه بزنید؛پس طراح، سوالات آزمون رو خیلی سخت طرح نکرده و اکثر جواب ها از درون سوال استخراج میشه کافیه قواعد و اصول تست زنی رو یاد داشته باشید، موفق باشید