2777
2789

۴ ساله باهم صحبت میکنیم خانواده هامون هم اطلاع داشتن وایستادیم تا پسر شرایط ازدواج پیدا بکنه

۷ ماه هم نشون بودیم الآن اومدن حرفای آخر بزنن و زمان مهر ک رسید بابای پسر گفت چون حضرت آقا گفتن ۱۴ تا مهر دختر بشه پدر پسر هم گفت من هم نظرم روی ۱۴ تا هستش

بعد ب بابام گفت شما نظرتون چیه بابام گفت یک جلد قرآن و ۱۱۴ سکه بهار آزادی ب نیت ۱۱۴ آیه قرآن معمولا اول نظر پدر دختر میپرسن بعد خودشون نظرشون میگن حالا این دیگ هیچ

بقیه رو میگم الآن

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ضامن خوشبختی نیس

اما تو این شرایطی که تمام حقوق برای اقایون هس خانم هم باید مواظب حقش باشع

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

مدتی قبل یه پسری اومد مشاوره خانواده. 

هفده بار خانومش و خانوادش ازش شکایت کرده بودن. سر مهریه، سر هدایای ازدواج و ... واقعا باید به اندازه معقول و توان مالی داماد نگاه کرد. ۱۱۴ سکه به قیمت روز میشه کلی پول... آیا پدر شما همینقدر پول داره به خودت بده؟ اگر نه پس یه داماد جوان که هنوز کلی زندگی  و کار کردن در پیش داره هم نداره.... 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بعد هی پدر پسر گفت من اگ ۱۴ تا بیشتر بشه برای پسرم زن نمیگیرم چون توانایی دادنش نداره ممکنه دخترتون روز عقد یا یکماه بعدش حقشو بخواد

پدر منم گفت ن من ۱۴ تا نمیتونم بپذیرم مهر مادر پسرع ۲۵ تاست اونم ۲۵ سال پیش گذاشتن مهر مادرم ۵۰ تا سکه اونم ۲۵ سال پیش

پسرع میگ ی چیز بین ۲۵ تا ۵۰ ولی من میگم ۸۲ چون سال تولدمه

خلاصه پدر مادرم هم میگن پسر ماهی ۴ میلیون فعلا حقوقش سربازی نرفته پول ت جیبش نیست خونه و ماشین هم نداره ما گفتیم اشکال نداره مهم عشق ایناس و ما بهشون کمک میکنیم حداقل این حق بهمون بدن ک ما ت قواله ازدواجتون ی مهر بزاریم قرار نیست بگیری ک