2777
2789
عنوان

مشکلات کودک ۱۴ ماهه من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم سخته وهرمادری نگران بچشه اما اینا که مشکل نیست. خیلی از بچها اصلاغذانمیخورن، بچه خودم  16ماهگی راه رفت، بچه دوستم دیرحرف زد، اینا دلیل برمشکل داشتن بچه نیست. 

ختنه هم همون اول انجام بشه تو رشد وسلامتی بچه خیلی تاثیرداره مگراینکه مشکلی باشه نشه ختنه کرد مثل پسرخالم که تو10سالگی عملش کردن

اما من شما رو درک میکنم عزیزم 🥺 برای یه مادر سخت ترین شکل مجازات دیدن ناراحتی و عذاب بچه سه

ولی یه مژده بهت بدم که پسرت به زودی حرکت می‌کنه چون تجربه دارم میگم 

پسر من دوسالگی شروع به چار دست و پا رفتن کرد 

اما پسر شما شرایط بهتری داره 

توکل کن به خدا و ازش آرامش بخواه 

یه بچه زمانی شاد و خوشبخته که مادر شادی داشته باشه

اندکی صبر سحر نزدیک است 🥲

پسر خواهر شوهر منم ١٦ ماهگي تازه شروع به راه رفتن ميكرد، انحرافي چشم داره بايد عمل كنه. اون موقع تيروييد كم كار هم داشت قرص ميخورد

دختر منم سوراخ هاي قلبي داشت، ورم كليه تا دو سال شربت خورد، الانم سه سال و نيم هست و جز ماكاروني چيزي نميخوره، ريفلاكس شديد معده داشت نه سينه ميگرفت نه شيشه و به هزار مصيبت تو خواب بهش شير ميدادم. پاهاش شبها درد ميكنه به خاطر درد رشد هست

هم بچه من و هم خواهر شوهرم شاد و خوشحال و سالم هستند اينا موقتي هست ميگذره ما هم حالشو مي بريم، صبور باش

دختر منم نزدیک ۱۵ ماهشه خیلی لاغره غذا که به زور دو قاشق میخوره انواع ویتامین ها رو براش میگیرم به زور بهش میدم باز میریزه بیرون از دهنش تحرک اش خیلی زیاده و روزی سه چهار بار شکمش کار میکنه برا همین لاغره

برا راه رفتنش از دکتر بپرس فکر نمیکنم دیر شده باشه

میدونم سخته وهرمادری نگران بچشه اما اینا که مشکل نیست. خیلی از بچها اصلاغذانمیخورن، بچه خودم  1 ...

چ مشکلی داشت که ۱۰ سالگی ختنه کردن؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

😐چرا تا الان ختنه نکردیش من پسرم رو ۲۰روزه ختنه کردم ن اذیتم کرد ن گریه کرد خیلیییم راحت بودم و اونم راحت بود بعد برا غذا تا وقتی ک شیر دادنت رو کمتر نکنی بچه غذا نمیخوره پسر منم ۲۴ساعته چسبیده بود ب سینم و پدرم رو در اورده بود کم کم شیر دادنم رو رور دوبار و بعدها روزی یه بار بعد کلا قطع کردم اذیت میشی ولی باید تحمل کنی مثلا تو طول روز سعی کن خونه نباشی و جایی ببری بچتو ک بچه داشته باشه تا سرگرم بشه و یاد شیر نیفته و در این وسط سیبی‌. گیلاسی .نونی بزار دستش 

چند کیلو هست؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نگفتن چرا رشدش کمه عزیزم؟

خیلی دکتر بردم ازمایش دادیم چنتا ویتامین دی ۱۵ هس دارو داده تهران بردم پروفسکر فرهود چنتا ازمایش متابولیک اینا نوشت انجام دلدیم ولی جوابش نیومده چنروز طول میکشه

پسر خواهر شوهر منم ١٦ ماهگي تازه شروع به راه رفتن ميكرد، انحرافي چشم داره بايد عمل كنه. اون مو ...

یعنی جز ماکارونی غذای دیگه نمیخوره؟جالبه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.