پسرم ۹ روز دیگه ۱۴ ماهش تموم میشه رشدش کمه غذا خیبی کم میخوره😭راه نمیره و فقط یه کم وایمیسته 😭از صب فقط میخاد من بشینم بهش شیر بدم تا میخام پاشم گریه میکنه دکترا میگن هنوز ختنه نکنینش تا بعدا عمل شه برای عمل زوده 😭خیلی خستم الان که مینویسم دارم گریه میکنم برام دعا کنین حالم خیلی خیلی بده تحمل این حجم از استرسو و ناراحتی رو ندارم😭تا میام مشکلمو به کسی بگم هیشکی درکم نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره، اونوقت نميجوه و تو دهانش نگه ميداره، و چند لقمه رو دو ساعت لفت ميده كه بخوره، ولي ماكارون ...
من فک کنم نسخه بزرگ شده ی دخترتم😅برای غذا های دیگه نصف بشقاب بزور بیشتر جا ندارم اما ماکارونی درست میکنم بعد ۲ بشقاب پر میخورم تازه یجور درست میکنم برای شام و فردا صبح صبحانه ام ماکارونی بخورم😑
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
بيچاره مادرت چي كشيده از دستت!! 😂من همش نگران دخترم و اينده اش هستم كه بدنش سالم هست؟ ...
با بازی و تشویق بهش چیزای دیگه بده که بخوره مثلا بگو این غذا رو تموم کنی میریم فلان بازی رو میکنیم یا میبرمت پارک
اره الان مامانم از ماکارونی و هر غذای این مدلی متنفره چند بار بهش میگم اخرشم خودم درست میکنم اونم با اکراه میخوره
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
عزیزم پسر همسایمون سه سالشه آلتش خیلی کوچیکه اصلا هرکی ببینه میفهمه چند بار به مادرش گفتم ببره دکتر اما اهمیت نمیده ،یعنی خوب میشه چیکارا باید بکنه تا بهتر شه علتش چیه