2777
2789
عنوان

مشکلات کودک ۱۴ ماهه من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3821 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکتر بردم ازمایش دادیم چنتا ویتامین دی ۱۵ هس دارو داده تهران بردم پروفسکر فرهود چنتا ازمایش متا ...

ان شاءالله همه چیش طبیعی هست.نگران نباش.

بچه من چاق بود.تا حدود ۱۵ ماهگی نمیتونست مستقل و راحت راه بره.۸ ماهش بود زیاو نمیتونست بشینه و باید کمکش میکردیم تا به پشت نیفته.

تا ۳۳ ماه هم شیر خورد و یک شبه ترکش دادم😄

الان از در و دیوار بالا میره.

نگران نباش

یعنی جز ماکارونی غذای دیگه نمیخوره؟جالبه

اره، اونوقت نميجوه و تو دهانش نگه ميداره، و چند لقمه رو دو ساعت لفت ميده كه بخوره، ولي ماكاروني رو در عرض ٢٠ دقيقه مثل ادم نومال ميخوره

عزیزم منم دارم بخاطر بچم گریه میکنم .داغونم بخدا .

کارهاش نسبت ب بقیه هم سن و سالاش خیلی عقبه .دکتر واسش ام ارای و ازمایش متابولیک و کار درمانی نو شته .دارم دیوونه میشم .پسرم یکسالشه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره، اونوقت نميجوه و تو دهانش نگه ميداره، و چند لقمه رو دو ساعت لفت ميده كه بخوره، ولي ماكارون ...

من فک کنم نسخه بزرگ شده ی دخترتم😅برای غذا های دیگه نصف بشقاب بزور بیشتر جا ندارم اما ماکارونی درست میکنم بعد ۲ بشقاب پر میخورم تازه یجور درست میکنم برای شام و فردا صبح صبحانه ام ماکارونی بخورم😑

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
من فک کنم نسخه بزرگ شده ی دخترتم😅برای غذا های دیگه نصف بشقاب بزور بیشتر جا ندارم اما ماکارونی درست ...

بيچاره مادرت چي كشيده از دستت!!  😂من همش نگران دخترم و اينده اش هستم كه بدنش سالم هست؟ يا اصلا با اين روند زنده ميمونه! 

عزیزم منم دارم بخاطر بچم گریه میکنم .داغونم بخدا . کارهاش نسبت ب بقیه هم سن و سالاش خیلی عقبه .دکتر ...

پسرمنم ازمایش متابولیک نوشتن انجام دادیم هنوز جوابش نیومده چن روز طول میکشه

بيچاره مادرت چي كشيده از دستت!!  😂من همش نگران دخترم و اينده اش هستم كه بدنش سالم هست؟ ...

با بازی و تشویق بهش چیزای دیگه بده که بخوره مثلا بگو این غذا رو تموم کنی میریم فلان بازی رو میکنیم یا میبرمت پارک

اره الان مامانم از ماکارونی و هر غذای این مدلی متنفره چند بار بهش میگم اخرشم خودم درست میکنم اونم با اکراه میخوره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
پسرمنم ازمایش متابولیک نوشتن انجام دادیم هنوز جوابش نیومده چن روز طول میکشه

عزیزم هزینه متابولیک چقد شد؟؟

پسرم فقط غلط میزنه و سینه خیز میره .

قبلا مینشست.ویروس اسهال و استفراق گرفت .الان ن میشینه ن روپاش وایمیسته .دکتر بردم کلی تقویتی داده .هفته دیگه هم وقت مغز و اعصاب داره .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

برای پسرم دعا کنین خواهش میکنم🙏🙏🙏🙏

برا منم دعا کن .روزای سختی رو میگذرونم یه چشمم اشکه یه چشمم خون .دلم برای شوهرم میسوزه از صب تا شب سرکار  خونه هم که میاد گریه و زاری من .

عزیزم پسر همسایمون سه سالشه آلتش خیلی کوچیکه اصلا هرکی ببینه میفهمه چند بار به مادرش گفتم ببره دکتر اما اهمیت نمیده ،یعنی خوب میشه چیکارا باید بکنه تا بهتر شه علتش چیه

پسر خواهر شوهر منم ١٦ ماهگي تازه شروع به راه رفتن ميكرد، انحرافي چشم داره بايد عمل كنه. اون مو ...

خانمی یعنی چی شبا بخاطر رشد پاش درد میگیره ،پسرمنم شبا پادرد داره ،قدیم یکم کوتاه نسبت به همسناش