2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری پنی سیلین زدن ؟

254 بازدید | 5 پست

من تپش قلبم زیاد بود رفتم دکترقلب گفت ک دریچه قلب روماتیسمی داری باید هر ماه پنی سیلین بزنی . الانم شیش ماهه باردارم گفت از دکترت سوال کن ک از الان بزنی یا بعد از زایمان بزنی . دکترمم میگه اگه متخصص قلب داده امپول و ک از الان بزن اشکالی نداره . ولی بازم میترسم بزنم

من دریچه میترالم شل شده تپش قلبمم خیلی زیاده ولی دارو هیچی ندادن بهم ...ببین دکترت چی میگه اگ گفته اشکال نداره بزن ولی انتی بیوتیک ادمو خشک میکنه بچتو کم وزن نکنه یوخت

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
من دریچه میترالم شل شده تپش قلبمم خیلی زیاده ولی دارو هیچی ندادن بهم ...ببین دکترت چی میگه اگ گفته ا ...

من میخواد تا 8 سال هر ماه پنی سیلین بزنم . دکترم گفت اگه متخصص داخلی بهت گفته نزن ولی اکه متخصص قلب گفته بزن ‌‌ ولی نمی دونم این دکتر قلب ک رفتم پیشش کارش تا چ حد خوبه چون مال بیمارستان بود من رفتم بیمارستان دیگه دکتر قلبش اون بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواد تا 8 سال هر ماه پنی سیلین بزنم . دکترم گفت اگه متخصص داخلی بهت گفته نزن ولی اکه متخصص قلب ...

برای همچین موارد مهمی بنظرم ادم ب نظر یک دکتر اکتفا نکنه بهتره چند جای دیگم برو 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿