2821
2789
عنوان

مهمون اومده من زیر پتو ام😢

238 بازدید | 14 پست

به قران از صبح بیدارم تازه اومدم بخوابم مهمون اومد. به مامانم گفتم من خوابما. انقدر اینا حرف میزنن. 

داداشم خوابیده میگه چی میدی نرم بگم بیداری🥺😑

من ساعت 12 و نیم داداشم میاد دنبالم بریم بیرون، اینا فکر کنم تا شب هستن. 

یهو منو نبینه با ارایش از اتاق میام بیرون بعد از 3 ساعت اومدن اینا؟! 

زیادم میمونن همیشه. 😑

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ی سلام دادن به مهمون انقدر سخته😐😐😐

اگه به سلام دادن باشه که نمیان اینجا. زن‌عموم تا بازجویی نکنه همرو ول کن نی. همه اینو میدونن. 😬

پاشو برو سلام کن  عذرخواهی کن بگو برای کاری تا صبح بیدار بودی و تازی خوابیده بودی یکم حرف بزن ...

کاربر خیلی قدیمی عزیز من اگه میدونستم به سلام کردن و پنج دقیقه حرف زدنه الان زیر پتو نبودم. 

بگو مریضی سرت درد میکنه یا کار داری بگو با اجازتون من برم تو اتاقم خیلی روبه راه نیستم 

من از این اتاق بیرون نمیرم.😑

یا باید بیرونمو نرم یا لحظه اخر بلند شم برم. وقت دکتر دارم اخه نمیشه نرفت.🥲 

من از این اتاق بیرون نمیرم.😑 یا باید بیرونمو نرم یا لحظه اخر بلند شم برم. وقت دکتر دارم اخه نمیشه ...

فک کنم موقع رفتن نباید ارایش کنی که فک کنن دو ساعته بیداری یه ارایش ملایم کن

من تو این شرایط یه حدی واسه مهمون قائل میشدم یه سلام میکردم و برمیگشتم تو اتاقم الان که خودم صابخونه ام نمیشه 😂

فک کنم موقع رفتن نباید ارایش کنی که فک کنن دو ساعته بیداری یه ارایش ملایم کن من تو این شرایط یه حدی ...

اگه مامانم سرکار بود منم نمیتونستم باید میرفتم. 

نه بابا ارایش نمیکنم حالا یه چی گفتم اونجا. 🤦🏻‍♀️

من حالم انقدر بده حوصله هیچی ندارم داداشم انقدر گفت اجی توروخدا بیا بازی کنیم میگم نمیتونم دلم درد میکنه... 

من به طرز وحشتناکی پریود شدم و رنگ به روم نیست. 

2825
2823
2791
2779
2792