2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسانی که میگن پول اهمیتی نداره باید بهشون گفت موفق باشید

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

به نظرم یه جورایی اره،قدیما اگه بی پول بودی فقط یه زمین داشتی با سختی و عشق میتونستی یه سبزی بکاری بخوری و یه نونی درست کنی،اما الان کسی که بی پول باشه تو تحصیل خورد و خوراک.مسکن،حمل و نقل،همه چی میمونه

بی‌پولی نکشیدین که ببینین بدبختی میاره... پول نباشه... خانوادتون از هم دیگه خوششون نمیاد... دعوا میکنن... بیست و چهارساعته غصه‌ی پول رو داری... مریضی ولی پوله دکتر و دارو نداری

دقیقا

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

حضرت علی علیه السلام فرمودن ازدری که فقر وارد شود از در دیگر ایمان بیرون می رود 

یعنی چی 

یعنی فقر باعث فسااااد میشه باعث بدبختی میشه باعث هرزگی میشه و.....

خودمعلی هرگز نمی بخشمت