2777
2789
عنوان

بچه های مو بلند یا مو فرفری یا همه خانومایی که کچل نیستن ومو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 40 پست
بع حموم چی

اصلا نباید شونه کنی

گفتم فقط توی حموم وقتی نرم کننده زدی

وقتی موی فر خشک رو شونه میکنی هم وز میشه و هم کشیده میشه و میشکنه

بعد حموم کرم مو یا ماسک مو بعد حموم بزن اگر هم مدل موهات اینطوریه که تهش خیلی گره میخوره تا مثلا خط سوتین کوتاه کن یا سرچ کن موی فر مدل پیکسی نامتقارن اونجوری کوتاه کن

short pixie curls هم میتونی سرچ کنی

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نباید شونه کنی گفتم فقط توی حموم وقتی نرم کننده زدی وقتی موی فر خشک رو شونه میکنی هم وز میشه ...

من دخترم موهاش فر خوشگله خیلی دوستش دارم ،چجوری مراقبت کنم ازش ،فقط تو حموم نرم کننده میزنم براش ،بعضی وقتها هم روغن نارگیل ،ولی هرروز شونه میکنم ،اخه نکنم خیلی جنگلی میشه 

نمیدونم چی بزنم یکم از این فری و وزی در بیاد

روغن ارگان اصل بخر بزن.ماسک ۲فاز هم خوبه.با توجه به اینکه م‌و های فر خیلی نازک و آسیب پذیرن ممکنه کراتین نابود کنه...چون چند تا خانوم توسایت میگفتن بعد کراتین ریزش ناجور گرفتن

من دخترم موهاش فر خوشگله خیلی دوستش دارم ،چجوری مراقبت کنم ازش ،فقط تو حموم نرم کننده میزنم براش ،بع ...

پیج رادیو فرفری رو سرچ کن پست هاش رو ببین

بعد از حموم اصلا نباید موها رو شونه کنی یا روغن بزنی

توی حموم نرم کننده بزن و با شونه موی فر که فاصله دندونه هاش زیاده شونه کن

بعد از حموم ی پارچه نخی بذار روی موهاش در حدی که آبش گرفته بشه و بعد کرم مو یا ماسک موی بعد حموم بزن و اسکرانچ کن (مو رو با حالت مشت به سمت بالا میبری سرچ کن اسکرانچ موی فر، فیلمش توی گوگل هست ) و یا خشک نکن یا با باد ملایم سشوار خشک کن ( باد داغ نباشه ) اگر سشوارت سری دیسپانسر داره از اون استفاده کن ( اگر نمیدونی چیه سرچ کن عکس و فیلمش هست ) اگر صبح که بیدار میشه موهاش وزه بهتره رو بالشی ساتن باشه صبح که بیدار شد با آب پاش یکم روی موهاش آب اسپری کن و یذره کرم مو بزن که حالتش درست بشه

میتونی هفته ای یک بار روغن درمانی براش انجام بدی یک ساعت قبل از حموم با روغن بادوم شیرین ( حتما شیرین باشه داروخونه داره ) یا روغن نارگیل ( یکی از این دو تا رو چند وقت استفاده کن، ترکیب شون نکن و یکی درمیون استفاده نکن که اگه موهاش به یکیش حساسیت داشت و خشک شد بدونی از کدومه ) روغن رو به مو میزنی (نباید به کف سر بخوره ) و بعد از یک ساعت میشوری

یکم وزی خاصیت موی فره، بهتره بپذیری و دوسش داشته باشی این که میگی جنگلی نامرتب بودن تا حدی خاصیت موی فره و طبیعی و قشنگه

همون شونه در حالت خشک هم باعث وزی و خراب شدن مو میشه

روغن بعد از حموم به منافذ مو آسیب میزنه

اگر هم موهاش بلنده و میبنده، کش موی ساتن براش بخر

همش دوسالشع اصلا رو بالش نمی‌مونه اینقدر قل میخوره ک 😂،مرسی از راهنماییت 

خواهش میکنم

هنوز واسه کارایی که گفتم خیلی کوچیکه

فقط نرم کننده بزن و مواظب باش به کف سرش نخوره

کف سرش بخوره چی میشه موهاش میریزع ؟؟

نباید به کف سر بخوره چون نرم کننده به خاطر لیز بودن سخت شسته میشه و اگه خوب شسته نشه باعث ریزش میشه و بچه ی کوچیک هم خوب نیست بخوای واسه شستن نرم کننده سرش رو بسابی به نظرم اندازه ی نخود نرم کننده بریز کف دستت و مثل ژل زدن بزن به موهاش و اگه خیلی گره نداره با انگشت هات گره ها رو باز کن و بعد موهاش رو بشور

بدنش و مخصوصا شونه و بازوش رو حواست باشه نرم کننده روش نمونه و خوب شسته بشه که باعث جوش نشه

ما رو ببین چهار و نیم صبح داریم راجع به موهای فسقلی که خودش الان خوابه صحبت میکنیم😂

نباید به کف سر بخوره چون نرم کننده به خاطر لیز بودن سخت شسته میشه و اگه خوب شسته نشه باعث ریزش میشه ...

دستت درد نکنه عزیزم ،من ب همه ی موهاش میزدم ب کف سرشم میخوره هر سری ،چون نمی‌ذاره با حوصله ب خود موهاش بزنم اصلا ب این مسأله دقت نکرده بودم ،خیلی ممنون