2777
2789
عنوان

تغییرات شکمم در بارداری +لینک عکس

1008 بازدید | 72 پست

الان ۱۶ هفته هستم قبلا فکر میکردم زیاد شکمم بزرگ نشده تازه تاپیک هم زدم در موردش 🤭ولی الان عکسایی ک گرفته بودمو کنار هم گذاشتم دیدم واقعا بزرگ شده ولی خودم حس نمیکردم 🙈اونایی ک اوایل بارداریتونه حتما عکس بگیرین اینجوری هم متوجه تغییراتتون میشین و مث من نگران بزرگ نشدنش نمیشین هم بعد یادگاری میمونه براتون 🥰

https://s8.uupload.ir/files/lumii_20230701_005546072_72ws.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من مردم از ذوق 🤩🤩🤩 ابشالا هیچقوت شکمت ترک نخوره😁

من ک پر ترکم شکمم تا بالای ناف.روی مثانه پهلوهام بازوهام رونام.با اینکه شکمم زیاد بزرگ نشد اما بعد زایمان واقن آویزون شده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

اسی تو ۱۶ هفته س که این شلوار و نیم تنه رو عوض نکردی؟😄😄😄شوخی کردم عزیزم🫢بعدها از تکونای نی نی هم فیلم بگیر خیلی لذت بخشه.انشاالله که بسلامت بغلش کنی عزیزم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اسی تو ۱۶ هفته س که این شلوار و نیم تنه رو عوض نکردی؟😄😄😄شوخی کردم عزیزم🫢بعدها از تکونای نی نی هم ...

خب میخاستم همش با یه لباس باشه اینجوری جذابتره 🤭🤭مرسی عزیزم 😍😍

وای خیلی بده خدا کنه من اینجوری نشم😬😬😟

شکممو ک میخارونم دستم گیر میکنه ب ترکا.ولی خداروشکر میکنم ک ی مادرم و این ترکا رو دارم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....