2777
2789
عنوان

این اشکای لعنتی دس برنمیداره ازم😔😔😔😔😔😭😭هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بمیریمم تو قبر میان یقمونو میگرن پاشو سوال جواب 🙁

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

اوخ من ک کارم شده گریه 

شوهرم با قلب احساساتم بازی کرده . دلم‌مچاله شده فکرش نمیکردم بع ایح راحتی قیدم بزنه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
وقتی بفهمی هیچ مردی ارزش اشکات و نداره حالت بهترمیشه

اون ارزش داشت بخداااا 

تقصیر خودم همه چی

ای کاش بیاد از پادگان🥲

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
ما بمیریمم تو قبر میان یقمونو میگرن پاشو سوال جواب 🙁

اون برا روز قیامتههه دختر  

حداقل بزارن یه چن شب راحت بخوابیم

اوخ من ک کارم شده گریه  شوهرم با قلب احساساتم بازی کرده . دلم‌مچاله شده فکرش نمیکردم بع ایح را ...

بگردم دورت،ایشالا همه درس میشه🤲🏻

۶روز پیش  حال ندارم توضیح بدم😔

اخی بمیرم

ت رفتی یا اون

نترس اگه واقعا میخوایش بهش بگو نرو ب حرف کسیم گوش نده کسی ک دیگه واسه عشقش غرور نباید بگیره

یا بقیه ت دل تو و نسبت ب عشقت نیستن ک خیلی قشنگ میگن بااو کوچیکی هنوز فراموش کن ب درک ک رفت این نشد بعدیه🙂💔😂ولی نمیشه درکت میکنما

اخی بمیرم ت رفتی یا اون نترس اگه واقعا میخوایش بهش بگو نرو ب حرف کسیم گوش نده کسی ک دیگه واسه عشقش ...

خدانکنه عزیزم 

والا همش تقصیر خودم بود

منتظرم از پادگان بیاد تا حرفایی ک بهش زدمو همشو پس بگیرم 🥲

فقط بیاد از اون خراب شده