2777
2789

بستگی ب طرف داره ک چجوری تربیت کنه بچه رو 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بودم و خیلی راضی هستم از زندگی.خودمم بچه دار نمشم خواستم ی بچه بیارم بزرگ کنم ک پدر مادرش پول میخواستن یک میلیارد من کمتر گفتم داضی نشدن بردن گذاشتن شیر خوادگاه

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

یه دونه داریم راضیه الانم دخترشون بزرگه ۲۰ و خرده ای سالشه از نوزادی آوردنش هنوزم نمیدونه که بچه واقعیشون نیس خیلیم پولدارن همه چیزاشون بعدا میرسه به همین دخترشون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من خودم بودم و خیلی راضی هستم از زندگی.خودمم بچه دار نمشم خواستم ی بچه بیارم بزرگ کنم ک پدر مادرش پو ...

چه خانواده ای بودن که میخواستن بچه شونو بفروشن  انشالله که خدا معجزه کنه بارداری بشی و یه نی نی خوشگل بغلت بگیری

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
امشب بهم گفتن هرچی بچه از پرورشگاه برداشتن بد از آب دراومده درسته که بچه ای که نطفش درست نباشه بد از ...

خودت هستی گلم ؟ 

ولی در کل هرمی گفته چرت گفته ، طرف حروم زاده نیست ک ، ی بچه بی سرپرسته ک هم خودش صاحب ی خانواده میشه هم ی زن و شوهری دلخوش ب وجود ی بچه تو زندگیشون میشن

پسرعمم پرورشگاهی ، بچه هیچ گناهی نداره ذاتش پاکه بستگی داره چجوری تربیتش کنن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
چه خانواده ای بودن که میخواستن بچه شونو بفروشن  انشالله که خدا معجزه کنه بارداری بشی و یه نی نی ...

اره پول نداشتن من گفتم ۵۰۰ میلیون میدم بدین ب من یک روزش بود بچه.پول بیشتری ندارم بجای بقیه ۵۰۰ متر زمین کشاورزی هم بنامتون میکنم قبول نکردم ..الان بچه چهار ماهشه تو پرورشکاس

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

مسلما همه ی بچه هایی که از شرایط آسیب میان باید سال ها تحت مشاوره و رواندرمانی قرار بگیرن تا کم کم زخم های روحیشون درمان بشه. درباره فرزندخواندگی توی اینستا پیج مادرپرتقالی رو دنبال کنید

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟