2777
2789
از این خانواده ها زیادن متاسفانه  نمی دونم حکمت خدا چیه واقعا

همون مایی که می‌خوابیم بچه بیاریم یا نمیشه یا مریض لاعجلاج میگیره بعضی ها هم مثل آب خوردن یا سقط میکنن یا بعد بدنیا اومدن می‌فروشندحکمت خدارو مایی که بچه مونو تاج سرمون میکنیم باید همیشه برای بچه عذاب بکشیم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
خودت هستی گلم ؟  ولی در کل هرمی گفته چرت گفته ، طرف حروم زاده نیست ک ، ی بچه بی سرپرسته ک هم خ ...

من بچه پرورشگاهی نیستم دوست  دارم یه بچه به فرزندی بگیرم امشب ناامید شدم یکم 

درسته من عقیده همینه بچه کلا پاکه ولی اطرافیان ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پول نداشتن من گفتم ۵۰۰ میلیون میدم بدین ب من یک روزش بود بچه.پول بیشتری ندارم بجای بقیه ۵۰۰ متر ...

انشالله خدا کمکت کنه حتما به صلاح بوده

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
من بچه پرورشگاهی نیستم دوست  دارم یه بچه به فرزندی بگیرم امشب ناامید شدم یکم  درسته من عق ...

اصلا ناامید نشو 

اتفاقا خدا کلی عوضت میده از اینکه داری ی بچه رو صاحب خانواده می‌کنی و اونجا خوب ب تربیتش رسیدگی نمیشه ولی تو اونو تو خونت خیلی متشخص اصلا ی فرشته تربیت می‌کنی و خدا هم کلللللللللی عوضت میدههه😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
من بچه پرورشگاهی نیستم دوست  دارم یه بچه به فرزندی بگیرم امشب ناامید شدم یکم  درسته من عق ...

انشالله خدا کمکت می‌کنه چرا نمیتونی باردار شی مشکلت اگه مشکلی نداری بگی بگی همه راه هارو امتحان کردی

انشالله خدا کمکت می‌کنه چرا نمیتونی باردار شی مشکلت اگه مشکلی نداری بگی بگی همه راه هارو امتحان کردی

ان شاءالله

دلیلشو نمی گم ولی برام مهم نیست که نمیتونم بچه دار شم از اولم قصدم فرزندخواندگی بود 

من چند مورد دیدم یکی الان خانم حدود ۶۰سال هست جدا از پدر و مادر خاله رو خم نگه داشت تو پیری تا فوت کردند خاله خودش ۵تا بچه داشت .یکی آقا حدود ۵۰ساله بزرگ کردند دامادش کردن و پدر و مادر رو احترام داشت حد نداشتن وقتی ازدواج کرد با همسرش شرط کرده بود به شرط زندگی با والدین همیشه میگه مدیونشونم.دوتا بچه داره .چند مورد دیگر .به نظر من بچه خود شخص هم میتونه بد باشه .دور و بر افراد ناخلف چند نفر دیدین فرزند خوانده باشند .این حالتم احتمال هست.

امشب بهم گفتن هرچی بچه از پرورشگاه برداشتن بد از آب دراومده درسته که بچه ای که نطفش درست نباشه بد از ...

نه معلم پسر اجیم دوتا دختر اوردن دوقلو هستن پدرمادرشون دکتر بودن ولی اعتیاد داشتن الان یکیشون باهوشه یکی شیطون دوتاشون خوشگلن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
امشب بهم گفتن هرچی بچه از پرورشگاه برداشتن بد از آب دراومده درسته که بچه ای که نطفش درست نباشه بد از ...

بچه پرورشگاهی فامیل ما بچه شیر خواره آورد و اصلا بهش نگفتن خیلی هم خوبه و نه لوسش کردن نه چیزی مثل یک بچه خودشون بزرگشون کردن خیلی هم خوبو با ادبه

دانشجو❤️👩‍⚕️