2777
2789
عنوان

بیاین راز های زیبایی تون رو بگین

306 بازدید | 23 پست

مثلن واسه موهاتون چکار میکنین واسه ناخناتون واسه پوستتون و...

چکار میکنین موهاتون لخت و نرم بشه و..

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

هیچی 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین پوستی دارم

برا موهام سرم دو فاز میزنم(البته لخت نمیکنه)

همین😂

فیشیال هم دوست دارم برم اما پولشو ندارم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
۸۸۰ هزار تومان پول دوفاز و روغن آرگار دادم واسه موهام

روغن ارگان خوب هس؟ من که میزنم تاثیر خواصی نداره واسه نرمی و لختی اینا

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

موهام که خودش لخت و نرمه ... فقط برای پرپشتیش میخوام بهش برسم و حنا و رزماری رو امتحان کنم

واسه اندام هم رژیم شالم خوری و پیاده روی رو شروع کردم .. خیلی باید کم کنم😅

برای پوست سفیده تخم مرغ عالیه .. و ماسک ورقه ای هفته ای ی بار میزارم ... واینکه آبرسان و ضدآفتاب و کرم دور چشم مخصوص نوع پوستم میزنم 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
روتین پوستی دارم برا موهام سرم دو فاز میزنم(البته لخت نمیکنه) همین😂 فیشیال هم دوست دارم برم اما ...

خودمم هیچ کار نمیکنم ولی میخوام نرم بشه موهام و لخت شلاقی

موهام که خودش لخت و نرمه ... فقط برای پرپشتیش میخوام بهش برسم و حنا و رزماری رو امتحان کنم واسه اند ...

ماشالله به این حوصله😂😅😅

من موهام صافه خب ولی دوست دارم شلاقی بشه هوفف

موهام روغن نارگیل میزنم واسه مو خره خوبه 

پوستمو هرشب و هر صبح با ی شوینده میشورم و یه سرم ویتامین سی میزنم 

بعدش تو طول روز ی بطری نوشابه بزرگ اب پیش خودم دارم میخورم چون واقعا بره پوست و بدن خیلی خوبه 

ناخننم روغن نارگیل با یکم ابلیمو قاطی میکنم میزنم ب ناخنام 

خورد و خوراکمم شیرینی جات که اصلا نمیخورم چون از طعم شیرین بدم میاد 

شکر و چای از زندگیم حذف کردم 

ترجیح میدم شیر دارچین یا دمنوش و چای کوهی بخورم اینا بهتره 

چای کم خونی میاره 

ولی تنها عادت بدم 

گوشت خوردنه مثل گاو گوشت میخورم 

اصلا نمیتونم کم کنم 

از ی طرفم احساس میکنم وقتی گوشت میخورم وحشی میشم 😐😂🤦🏻‍♀️

ولی واقعا نمیشه بزارم کنار 

اونجوریم‌نیس چاق باشم 

لاغرم کلا هرچی میخورم چاق نمیشم 

صورتم پر میشه ولی بدنم نه 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
موهام روغن نارگیل میزنم واسه مو خره خوبه  پوستمو هرشب و هر صبح با ی شوینده میشورم و یه سرم ویت ...

خوبه دیگه افرین پر قدرت ادامه بده😂😎

موهام که خودش لخت و نرمه ... فقط برای پرپشتیش میخوام بهش برسم و حنا و رزماری رو امتحان کنم واسه اند ...

سفیده تخم مرغ برای دور چشم هم میشه زد؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ناخن : ماساژ با روغن و تقویتی و کاشت 

مو : استفاده از سرم مو و ماسک و اب برنج 

دوست : روتین پوستی 

دست : استفاده مداوم از مرطوب کننده و دستکش 

پا: زدن لوسیون بعد از هر حمام و نمک بدن

ابرو : ترکیب روغن های ارگان کرچک و نارگیل 

مژه : روغن بادام تلخ 

لب : بالم و عسل 

دندان : مسواک با زردچوبه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶