2777
2789
عنوان

چقدر رفتارش ضایعس😐😂

215 بازدید | 17 پست

من کلا شهرستان به جز عمه و عمو فامیلای پدریمو نمینشاختم تا اینکه پدربزرگم دو سه هفته پیش که فوت شد رفتیم شهرستان موقع خاک‌سپاری من که بی قراری میکردم یه پسره اومد می‌گفت اذیت نکن خودتو دختر دایی و آب گیر آورد بخورم گرم بود خیلی 

کنارم بود حتی موقع برگشت گیر داده بود ریحانه بابات اینا زودتر رفتن مهمانا زیادن زشته نباشه خونه بیا من میرسونمت بشین جلو کولرو روشن کنم بقیه بیان گفتم نه پسر عمومو گیر آوردم با اون رفتم خونه

بعد من نمیدونستم همونیه که اینستا پیجشو دارم 

تازه من فکر میکردم پیج کاری خواهرشه و آستوریا رو ریپ میزد به عنوان یک دختر من جوابشو میدادم 

حالا از اون روز استوریمو ریپ میزنع😐

انقدر عمه و عمو هام زیادن فکر میکردم پسر عممه نمی‌شناسمش شاید باورتون نشهههه😐

حالا اینستا پیام داد بهم دقیقا شب خاکسپاری بود گفت حالت بهتره و اینا از اونجا من تازهههههه متوجه شده بودم پسرس 

خواهرشم چون ارایشگره من اینستا میشناختم وگرنه ندیده بودمش

الان ادامشو میگم😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بعد امروز یه استوری گذاشته بود با پیج کاریش 

پسری که اهل سیگار و دود نیست 

پسری که مستقله 

پسری که اهل دختر بازی نیست 

حکم گوهر نایابو داره😐😂

زیرش نوشته بود گوهر نایابیم و نمی‌دونیم 

بعد بیست دقیقه استوری رو برای من فرستاده منم فقط لایک کردم 😐

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد امروز یه استوری گذاشته بود با پیج کاریش  پسری که اهل سیگار و دود نیست  پسری که مستقل ...

بچه سعی کرده غیر مستقیم بهت خودشو نشون بده.....

توهم غیر مستقیم بفهم....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه سعی کرده غیر مستقیم بهت خودشو نشون بده..... توهم غیر مستقیم بفهم....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقا پسره فکر کنم ۲۹/۳۰ سالش باشه ده سال از من بزرگترهههه😂😂

پسر بدیم نیست وقتی دیدمش همه هم خوششون میاد ازش 

بابام بدونه بهم پیام میده و احوال پرسی شک می‌کنه😂😂

🤣🤣 دلربایی کردی

دلربایی چیه 

فکر کن بدون آرایش 

لباس مشکی حالت گریون و میلرزیدم چطور عاشق شده😂😐

تازه پیام داده بود قبل اینکه ببینمش استوری رو ریپ زد دختر خیلی باشعوری و درک و فهم 

قشنگ معلومه یه پدر فهمیده ای مثل دایی فلانی داری😂😂

من فکر کردم خواهرشه تو نگو اونه

دلربایی چیه  فکر کن بدون آرایش  لباس مشکی حالت گریون و میلرزیدم چطور عاشق شده😂😐 تازه ...

🤣🤣

پسر دایی منم همین بود مامان بزرگم فوت کرده بود من چشا پف کرده چادر خاکی و گلی رفتم خونه مامان بزرگم وسایل بردارم دعوام کرد چرا بین اون‌ همه مرد اومدی

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
یعنی پسرعمته ؟😂اسی ازت خوشش میاد خیلی واضح نخ میده  حالا نظر عروس خانوم چیه پسنده ؟😍😂

بچه دختر عموی بابامه 

پسر بدی نیست 

ده سال ولی ازم بزرگتره

پدرش کوچیک که بوده فوت کرده و خودش روی پای خودشه 

از اینکه خواهرزاده خاش از من بزرگترن حس خوبی ندارم😶

🤣🤣 پسر دایی منم همین بود مامان بزرگم فوت کرده بود من چشا پف کرده چادر خاکی و گلی رفتم خونه مامان ...

نه من اتفاقا همه دعوام میکردن پیش مردا نشین 

من قشنگ رفتم بالای قبر که داشتن خام می‌ریزن این اومده بود کنار من نشسته بود می‌گفت اگر آروم میشی اینطوری نمی‌خواد پاشی😂😐

نه من اتفاقا همه دعوام میکردن پیش مردا نشین  من قشنگ رفتم بالای قبر که داشتن خام می‌ریزن این ا ...

مرد غریبه هم نبودن آخه پسردایی و پسرخاله مامانم بودن خونه داییم جا نبود اومده بودن خونه مامان بزرگم 

گریه هم کرده بودم میگفت چشات چرا اینجوری شده نگاه وضع خودتو درست کن بعد هرچی به داداشم میگفتم بیارع این قبل داداشم میاورد

بچه دختر عموی بابامه  پسر بدی نیست  ده سال ولی ازم بزرگتره پدرش کوچیک که بوده فوت کرده ...

آخی عزیزم

خوبه پسره اینجوری واقعاً خوبه 

😂🥺 عزیزم حس بدی نداشته باش اهمیتی نداره شرایط منم مثل توعه اصلا مهم نیست 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
مرد غریبه هم نبودن آخه پسردایی و پسرخاله مامانم بودن خونه داییم جا نبود اومده بودن خونه مامان بزرگم& ...

اصلا عجیبه برام دو سه تا خواستگارم پیدا شد😐😂

این پسره کمک بابام اینا میداد کارشو اون یک هفته تعطیل کرد کلا به خاطر مراسما 

شبا که دم در بود یا صبح زود من بیدار میشدم میرفتم دم در زل میزد به من

اصلا عجیبه برام دو سه تا خواستگارم پیدا شد😐😂 این پسره کمک بابام اینا میداد کارشو اون یک هفته تعطی ...

🤣🤣

این کلا در حال دعوا کردن من بود دوستاش هم اونجا بودن هیچ کس رو نمیزاشت نزدیک من بشع