2777
2789
عنوان

بیاین راز خوشمزه شدن پیتزا بازاری بگم 😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 20 پست
خب یخ که به هم چسبیده چه جوری میشه ریخت روش،باید پودرش کنیم و تا پودرش کنیم هم گرم میشه

نه عزیزم پنیر پیتزا ك اصلا آب نشده باشه کلا جدا جداست دیگه 

ت نت سرچ کن ببین چ شکلین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم پنیر پیتزا ك اصلا آب نشده باشه کلا جدا جداست دیگه  ت نت سرچ کن ببین چ شکلین

عزیزم من از تو فریزر در میارم و رنده هاش کامل بهم چسبیده و با گوشت کوب میفتم به جونش تا خورد بشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
😂😂😂 اری  اینم گفت ك فقط در این صورت خوشمزه و بازاری میشه 😁  حتی گفت امتحان کنید یکی ...

همون اب روش اسپری کن عزیزم خب یخ زده هم همون حکم رو داره،یخش آب میشه و جای آبی که اسپری میکنیم رو میگیره دیگه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
همون اب روش اسپری کن عزیزم خب یخ زده هم همون حکم رو داره،یخش آب میشه و جای آبی که اسپری میکنیم رو می ...

نه من پیتزا درست نمیکنم 

برا این که شکلش هم قشنگ بشه گفت اینکارو میکنن