2777
2789

من از امتحان که اومدم بیرون فکر میکردم نهایتا نوزده بگیرم چون مطمعن بودم همه چیز رو اکثرش رو هم چک کردم مشکلی نداشتم جز چند تا بیست پنج صدم که به زور ی نمره می‌شدن بهم داده ۱۶ بعد به همه اونایی که میوفتادن هم داده ۱۶ یکی از دوستام دو نمره ونیم تقریبا غلط داشت بهش داده نوزده به یکی دیگه که سه نمره غلط داشت داده ۱۸ خیلی ناراحتم بهش پیامم دادم سین نکرده هنوز بچه ها من واقعا همه چی رو خیلی کامل میخونم هر چی میخونم از صد جا منبع در میارم نمی‌دونم چرا انقدر کم داده انقدر ناراحتم نمی‌دونم چطور آروم بشم اعتراض هم نمی‌خوام بزنم چون تاثیری نداره واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این استادا اصلا برگه ها رو نگاه نمیکنن. کلا به همه 16 و 17میدن  بعدم فکر میکنن خیلی لطف کردن ...

آخه هر چی فکر میکنم واقعا چهار نمره غلط نداشتم اصلا من حتی سر جلسه ی برگه اضافه گرفتم که بقیه سوالات رو جواب بدم از بس طولانی جواب دادم