2777
2789
عنوان

خانوم های باردار....

174 بازدید | 16 پست

تو کارای خونه کسی کمکتون میکنه؟

تازه رفتم تو ماه نهم تا الان همه کارهام رو خودم کردم و حتی شوهرمم کمکم نکرده شاید تو این نه ماه یکی دوبار ظرف شسته برام و یه بار جارو کشیده

ولی الان که شکمم بزرگ شده واقعا کار کردن برام سخت شده تا یکم کار میکنم حس میکنم بدنم خالی می‌کنه 😥

از صبح تا حالا کلی کار کردم الان کمرم خیلی درد می‌کنه 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

همیشه فک میکردم باردار بشم فقط میخورم و می‌خوابم ولی اصلا برا من اینجوری نبود😑

قبل بارداریم شوهرم تو  همه کارهای خونه کمکم میکرد ولی الان انگار اون باردارعه

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارنکن من از ماه اول نمی تونم کار کنم اومد دید کثیفه دیگه خودش تمیز میکنه

وسواس دارم می‌خوام بزارم می‌دونم ببینه نمیکنم مجبور میشه 

ولی خونه کثیف باشه حال خودم خراب میشه 

در حد آشپزی و ظرف شستن 

لباس تا کردن 

کارهای معمولی خونه 

شوهرم مشغلش زیاده 

خونه باشه یه کار هایی میکنه 

و اینکه ماهی یکبار یکی میاد کل خونم رو تمیز میکنه میره 

اطرافیانم چند بار غذا فرستادن 

هرچند ازشون خواستم‌تو زحمت نیوفتن 

چون خجالت میکشم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

کاش فقط کمک کردن بود منو با این وضعیت آورده شهرستان پیش خانواده خودش ..بعد با من قهره با خواهراش و مادرش داره گل  میگه گل می‌شنوه توو این وضعیت فقط دارم حرص میخورم...فقط دوست دارم بمیرم

فشار نیار به خودت خدای نکرده زایمان زودرس نکنی من آشپزی میکنم  جارو اینا نمیتونم

از همین خیلی میترسم ولی واقعا نمیشه

انجام ندم فوقش میمونن یه جا باید انجام بدم بدتر بهم فشار میاد

کمکی بگیر عزیزم 

من قبلا ماهی یبار میومد کمکی .الان ماهی دوبار .

۵ ماهمه. ولی تمام کارام و انجام میدم از تمیزکاری سرویس و غذا پختن و رانندگی و خرید سبک و ..خودمم شهر غریبم کسی نیست کمک بده .شوهرمم بالاخره میاد خونه باید استراحت کنه 

کمکی بگیر عزیزم  من قبلا ماهی یبار میومد کمکی .الان ماهی دوبار . ۵ ماهمه. ولی تمام کارام و ان ...

آدم مورد اعتماد نمی‌شناسم 

منم تا دو هفته پیش همه کار هام رو میکردم و انرژی داشتم 

ولی یه دو هفته ای هست بدنم توان این همه کار رو نداره خیلی زود خسته میشم

کاش فقط کمک کردن بود منو با این وضعیت آورده شهرستان پیش خانواده خودش ..بعد با من قهره با خواهراش و م ...

😥

در حد آشپزی و ظرف شستن  لباس تا کردن  کارهای معمولی خونه  شوهرم مشغلش زیاده  ...

من کمکی ندارم 

مجبورم خونم رو هر دو هفته یه بار حسابی تمیز کنم 

الان نیاز به تمیزی اساسی داره ولی هیچی انرژی ندارم

آدم مورد اعتماد نمی‌شناسم  منم تا دو هفته پیش همه کار هام رو میکردم و انرژی داشتم  ولی ی ...

خب منم اول نمی‌شناختم. تا یکی معرفی کرد .ولی با این حال چیزای قیمتی و میزارم تو کمددیواری و زیر تشکام. چون نمیتونه دیگه از اونجا چیزی برداره درش قفله 

وگرنه وسایل خونه ک طرف نمیخواد ببره 

از این شرکت‌ها بگیر .بگو اعتیاد هم نداشته باشه و با بچه هم نیاد .حداقل خودت راحتی این مدت

من کمکی ندارم  مجبورم خونم رو هر دو هفته یه بار حسابی تمیز کنم  الان نیاز به تمیزی اساسی ...

کمک نباشه سخته 

منم اصلا انرژی ندارم 

ولی بخاطر بارداری کار سنگین نمیکنم ، منم مثل شما وسواس دارم ، اما سعی کردم نادیده بگیرم ،چون چاره ی دیگه ای ندارم 

اما یه دختر ۷ ساله دارم که کلی ازم انرژی میگیره 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌