2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره. هرپس تو بدن اکثرمون از کودکی هست

عزیزم پسر خالم تبخال تناسلی گرفته بود این مدل تبخال فقط از طریق رابطه جنسی میاد 

و یا خوردن اندام جنسی به فرد مورد نظر 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
عزیزم پسر خالم تبخال تناسلی گرفته بود این مدل تبخال فقط از طریق رابطه جنسی میاد  و یا خوردن ان ...

اون hpv هست این هرپس ویروس. تبخال با زگیل فرق داره. تازه اچ پی وی هم از طریق رابطه جنسی نیست فقط. مطالعه تو بیشتر کن

اون hpv هست این هرپس ویروس. تبخال با زگیل فرق داره. تازه اچ پی وی هم از طریق رابطه جنسی نیست فقط. مط ...

تبخال تناسلی، یک عفونت شایع مقاربتی است که توسط ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) ایجاد می‌شود. تماس جنسی اولین راه انتقال این ویروس از فرد آلوده به فردی دیگر است. پس از عفونت اولیه، ویروس در بدن شما پنهان می‌ماند و ممکن است چندین بار در سال فعال شود. این بیماری می‌تواند منجر به درد، خارش و زخم در ناحیه

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
اون hpv هست این هرپس ویروس. تبخال با زگیل فرق داره. تازه اچ پی وی هم از طریق رابطه جنسی نیست فقط. مط ...

مهم نیس نظرات بقیه تبخال دونوعه نوع رایج اولیش تو ایران زیاده دومیش کمتره الان احتمالا برای خواهرم نوع۱باشه اما هنوز ازمایش نداده