بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اول یه شب تا صبح سس مایونز بزن نایلون بکش رو موهات، صبح پاشو بشورش و ببین باید با شونه ضد شپش تخماشو دراری، یکی باید همه رو دربیاره چون حتی یه دونهشم بیچاره میکنه ادمو
من دقیقا این روزا رو گذروندم
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
ببین من هم خودم هم بچم گرفته بودیم فقط وفقط شونه ضدشپش لیندانیت اصل باشه فقط چون تقلبیاشم زیادشده متاسفانه بزن تونت میاره برات.. مال من سرم پربود درعرض یک هفته منقرض شدن هررروز دوساعت حداقل وقت میزاشتم شونه میزدم توحموم.. اصولی شونه کردنشم مهمه رو بسته بندیش توضیح داده