2777
2789

مادر شوهر من ۷۲سالشه منم ۱۷ساله عروسشونم رفتارش خیلی تناقض داره مثلا نمازخونه افراطیه خیلی مومنه ولی راحت تهمت میزنه چند بار تهمت دزدی زده چند بار تهمت زده ک برای اونو دختر و شوهرم دعا گرفتم دو تا دختراشم همراهیش میکنن مخصوصا یکیش ک خیلی زحمتشم کشیدم هیزم بیار آتیش همن هر کجام ک فکرشو کنید رفتن گفتن ابرومو بردن همه بچه هاش و کل فامیلش  ب جز این دوتا دختراش  و  منو قبول دارن و میگن خیلی حیف شدی خیلی مواظب باش تو ی ساختمونیم شوهرم با اینک پشیمونه جدا نمیشه اونم عادت کرده ب شوهر من واقعا افسرده شدم بچم ازشون بدش میاد نمیره پیششون اونم ناراحت میکنن و میگن ک مادرت یادت داده خانوادمم از اول خیلی احترام ندادن 

حالا با این همه اوصاف یهو مهربون میشه میشه مظلوم دلم میسوزه براش بعد یهو بد میشه دیوونم میکنه  همین دیروز ی کوچولو جوابشو دادم از دیروز عذاب وجدان دارم کینه هم مخلوطش دارم دیوانه میشم 

نمیتونم ن بدیهاشو فراموش کنم دلمم میسوزه بنظرتون چیکار کنم

پیره دیگه باید توقعت رو بیاری پایین

درسته عزیزم ایشون پیرن و مریض و من همیشه سکوت کردم در مقابل این رفتاراش بحز یمورد 

ولی دختراش چی اونام پیرن

من وقتی ازدواج کردم بود  ۵۵سالش بود از الانش بدتر بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه توی فکرم 

میگم چرا چی باعث شد منی ک اینهمه زحمتشونو میکشیدم در موردم اینجوری قضاوت کردن 

یمدت نمیتونستم سرمو تو درو همسایه و فامیل بالا بگیرم شوهرمم میدونه حق با منه ولی میگ فراموش کن 

ولی من نمیتونم فراموش کنم 

با این همه خیلیییی ب رفتارای خودم فکر می‌کنم ک یطرفه قاضی نرم ولی من واقعا لایق این همه بدی نبودم 

درسته عزیزم ایشون پیرن و مریض و من همیشه سکوت کردم در مقابل این رفتاراش بحز یمورد  ولی دختراش ...

نمی‌گم کار درستی می کنن که عزیزم ولی وقتی بعضیا عوض نمیشن چه میشه کرد

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
 نمی‌گم کار درستی می کنن که عزیزم ولی وقتی بعضیا عوض نمیشن چه میشه کرد

اره عوض نمیشه منم دیگ انتظار ندارم عوض شه خودش میدونه و خداش

منظورم یچیز دیگ بود 

میگم بنظرتون خدا مینویسه پای پیرایش ومریضیش

یام جوابشو میگیره

اره عوض نمیشه منم دیگ انتظار ندارم عوض شه خودش میدونه و خداش منظورم یچیز دیگ بود  میگم بنظرتو ...

نمی دونم عزیزم ما که خدا نیستیم، فقط خداست که نیت ها رو می‌دونه ، خدا فراموش نمی کنه، خدا عادله، خدا از حق مظلوم نمی گذره

برا منم دعا کن خدا ازم راضی باشه 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍