2777
2789

سلام خانومای عزیز 

چطوری از پست های خودم یا کاربران تو نی نی سایت لینک  بزارم ؟ 

لینک از پست نمیشه گزاشت ؟ 

من از تاپیک ها میتونم بزارم اما نمی‌دونم چرا از پست ها نمیشه 🫤

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پست ها نمیشه گذاشت که فقط تاپیک میشه

عه

پس مشکل همه س ؟ 

من فکر کردم فقط واسه من اینطوریه ! 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
عه پس مشکل همه س ؟  من فکر کردم فقط واسه من اینطوریه !

مشکل که نمیشه گفت😁 ولی اره برای همه اینجوری هست..

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
@ازسارابپرس    

سلام

@عاشق__خنده  

راه حل ها:

1️⃣ بزنین روی علامت اشتراک پایین پست 

2️⃣ روی اولین علامت به شکل زنجیر از سمت راست نگه دارین

3️⃣ بعد بزنین کپی نشانی پیوند

✅️✅️✅️ در مورد پست های خودتون:

1️⃣ بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

2️⃣ نی نی سایت من

3️⃣ پایین ۳ تا کادر سبز نارنجی و قرمز ⬅️ پست های من (جاهایی که خودتون نظر دادین) ⬅️ روی هر کدوم که می خواهید نگه دارین و بزنین کپی نشانی پیوند

🔴🔴🔴یا اگر اون پست خودتون بود یا اون پست رو ذخیره کردین این طوری هم میشه:

1️⃣ بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

2️⃣ نی نی سایت من

3️⃣ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست

4️⃣ تبادل نظر من

5️⃣ قسمت پست های من یا پست های ذخیره شده ی من ⬅️ حالا روی اون پست نگه دارین و بزنین کپی نشانی پیوند

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام @عاشق__خنده     راه حل ها: 1️⃣ بزنین روی علامت اشتراک پایین پست  2️ ...

عهههه مررررسییی♥️

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
عهههه مررررسییی♥️

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام @عاشق__خنده     راه حل ها: 1️⃣ بزنین روی علامت اشتراک پایین پست  2️ ...

عزیزم چرا شما  نی نی یار نمیشی ؟ 

خیلی ممنونم ازت 🥰

مرسی ازت 

عزیزم چرا شما  نی نی یار نمیشی ؟  خیلی ممنونم ازت 🥰 مرسی ازت

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋