2777
2789
مالتو سفت بچسب، همسایه رو دزد نکن،،،، اونیکی گوشیشو گم کرده باید از وسیله اش مراقبت میکرد، چه ربطی به میزبان بدبخت داره که بخواد جورشو بکشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به میزبان دیگه چه ربطی داره؟ عه خوب مگه میزبان گفته اپلتون رو بیاربد خخخخخ چقدر هم رو اپل بودن تاکید شده اینجا
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بدیش میدونین چیه؟خواهر این پسره که گوشیش گم شده چند سال پیش یه خرابکاری کرد واسه من که داستانش مفصله.من الان قطع رابطم باهاش.اینا حتمن فکر کردن گوشیه اینو من برداشتم خواستم تلافیه خواهرشو سر این درارم اینقد ابله تشریف دارن
ابروی میزبان بیچاره میره.دختر خواهر من ی نوجوون کولی ه مثل بقیه نوجوونهای الان.رفته بود هروسی پسر عموی دوستش گوشیش و گم کرده بود مهلوم نیست چه کار کرده ک خواهر عروس بهش گفته بی شخصیت.خخخ
پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
من عروسی یکی ازاقوام های شوهرم زنجیر طلام گم شد بعدش مارفتیم به صاحبخونه گفتیم مهمونا رفتن میشه بگردیم پیداکنم امد جلوگفت به ما ربطی نداره برین بیرون اقوام نزدیک شوهرمم بود
مرسی خداجونم