2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه های ۷ یا ۸ ماهه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گندم جون من تازه داستان زندگیت رو خوندم  چقدررررر قلم خوبی داری  کاش بازم بنویسی بق ...

اره اگر گندم جون خودشم دوست داشته باشه از بعد دکتر رفتن همسرشون بنویسه خیلی خوب میشه 🤩😍

من که از خوندن گندم ۱و۲و۳ هیجوقت سیر نمیشم هرکدوم صدبار خوندم بازدلم میخواد بخونم 

انقدر ک قلمش قوی و گیراس 🤌🤌

قشنگ ادم تصور میکنه هر چیزی انقدر زیبا و طبیعی  توصیف میکنه😍🥰

سلام گندم جان چکت میکردم ولی گفتم شاید دستت با فسقلیت بنده پست نزاشتم . توروخدا ببخشید تولدت کی بود ...

سلام عزیزه دلم . مهربون 

دستت درد نکنه

مرسی که به یادم بودی😘

خوشحال میشم پیجم 

سلام گندم جون خوبی ؟دلم برات تنگ شده بود خاطردتتون قبلا خونده بودم من پسرم تقریبا همسن دایان جونه .....گندم جان یه سوال تو سن پسر من خوردن فست فود و پیتزا و ......براشون ضرر نداره ..شما به دایان جون میدی هفته ای چند بار ؟مثلا پسرم همش اصرار داره کباب از بیرون بگیریم و ...... شیر اصلا بدش میاد.میخواستن راهنماییم کنی

سلام گندم جون خوبی ؟دلم برات تنگ شده بود خاطردتتون قبلا خونده بودم من پسرم تقریبا همسن دایان جونه .. ...

سلام عزیزم 

فدات🥰🥰🥰

چرا دیگه متاسفانه فست فود توی هر سنی مضره 

حالا کباب اشکالی نداره ولی پیتزا و همبرگر و سوسیس و کالباس های بیرونی واقعا خوب نیستن 

حالا چون شوهرم روی سلامت و تغذیه و ورزش حساسه دایان از اول زیاد فست فود نخورده 

به همون ماهی یه پیتزا قانع است 

سوسیس و کالباس و همبرگرم از یه خانم مطمین که توی خونه درست میکنه میخریم البته اونم خیلی کم 

متاسفاته بچه های الان اکثرا دارن چاق میشن 

حتما یه کلاس ورزشی بزارین بره 

دایان امسال شنا رو انتخاب کرد 

خیلی شکمش کوچیک شد😆😆😆

خوشحال میشم پیجم