2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه های ۷ یا ۸ ماهه دارن

2239 بازدید | 22 پست

بچه  هاتون آواهایی مثل بَ ، با ، مَ رو میگن 

پسر من چند روزه ۷ ماهش تموم شده ولی هیچی نمیگه 

فقط  جیغ و خنده و گریه داره 

نمی دونم چرا دلشوره گرفتم 😔😔

پسر بزرگم از چهار ماهگی او ، آ ، بَ و مَ رو میگفت 

خوشحال میشم پیجم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گندم خانم،اول بابت اون خوابی که دیدی پیشنهاد میکنم اگه تونستی یه خروس قربانی کن بده مستحق،صدقه هم بده ان شاءالله که خیره ،پسرت هم مشکلی نداره نگران نباش بعضی از بچه ها کارهاشون رو دیر انجام میدن نشستن راه رفتن حرف زدن و .‌‌‌... با هم مقایسه شون نکن، ولی باهاش بیشتر تمرین کن آواها رو باهاش تمرین کن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

گندم جون نگران نباش بچه ها باهم فرق دارن 

ولی یه چیزی که خوبه با بچه کارکرد حرف زدنه یکیش چندتا توپ رنگی بچین جلوش باهاش بازی کن هرتوپو که میندازی یا میدی دستش اسمشم بگو مثلا زرد مثلا قرمز مثلا این ابیه این زرده 

مورد بعدی موسیقی کلاسیک بزار گوش بده هوش موسیقیایی بچه پرورش پیدا میکنه و خیلی به نفعشه 

سلام عزیزم خوبین من گفتاردرمانگرم میتونین یه سری از کارها رو انجام بدین در جهت وضعیت گفتاری 

این مرحله رو بهش میگن غان و غون یا اصطلاح علمیش babbling هست کودک یاد میگیره اول حروف تکراری مثل گاگا ، دادا ، قاقا اینا رو بگه بعد میشه متفاوت مثلا گادا ، داقا ، که تا ۱۰ ماهگی طول میکشه این مرحله ،یعنی الان نباید انتظار غان و غون متفاوت رو داشته باشین ولی طبق متون و مقالات گفتاردرمانی (نرسیدن به مرحله babbling متفاوت در ۱۰ ماهگی یک خطر جدی برای تاخیر رشد گفتاری محسوب میشه)

ممنون از شما مادر آگاه که حواستون به رشد گفتاری کودکتون بوده .

تو این مرحله صدای حیوانات رو باهاش کار کنین با زیر و بمی مختلف مثلا یه بار پدر بگه یه بار مادر یه بار یه بچه که کودکتون متوجه تغییر لحن و آهنگ و زیر و بمی صدا بشه، با اپلیکیشن روی گوشی و خیلی خیلی بهتر میشه که بتونین روستا ببرین تا حیوانات رو هم ببینه 

استفاده از وسایل بازی برای افزایش مهارت شناختی و حرکتی مثلا حلقه های پلاستیکی رو از میله رد کنه ، یا گرفتن و انداختن توپ 

مهارت های شناختی ، حرکتی ، گفتاری روی هم تاثیر میذارن و رشد یکیشون باعث رشد مهارت های دیگه میشه

از طریق بازی با اندام های بدنش آشناش کنین یا با پازل های چوبی

از طریق بازی تک کلمات یک بخشی مثل توپ ، سیب ، آب ، پا ، دست و .. رو براش بگین 

تمامی این موارد رو شما انجام بدین ولی انتظار جواب ازش رو نداشته باشین چون ما فقط میخواییم این کلمات وآواها وارد سیستم پردازش شنیداری بشه و به وقتش دیگه بچه خودش هم همکاری میکنه و تحریک میشه برای صداسازی

اگه سوالی داشتین در خدمتم عزیزم 🌹🌹🌹

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

گندم جونم من چندساله میشناسمت و خاموش تایپیکاتو میخوندم بازم دوباره داستان زندگیتو برای بار چندم خوندم وبرام تتزگی نداشت اصلا خسته کننده نیس حتی هروز هم تکرتری بخونیش 😅تو فوق العاده ای دختر قلمت محشرررر خود زندگیتم جذابه داستان زندگیه خووتو خیلیییی بیشتر از موژان دوست داشتم . بنظرم خیلی خیلی قویه و یه نویسنده غدر اونو نوشته 😍

سلام گندم جون من تازه داستان زندگیت رو خوندم 

چقدررررر قلم خوبی داری 

کاش بازم بنویسی بقیه داستانتون بعد دکتر رفتن رو 

انقدر قشنگ نوشتی ک حس میکنم از نزدیک میشناسمت

متاسفم برای تمام لحظه های سختی ک داشتی منم تقریبا توی همچین شرایطی هستم با ی سری چیزای متفاوت ولی دیگه عادت کردم و شکایتی ندارم