2777
2789
عنوان

فلج یک طرفه حنجره

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 26 پست
خواهش عزیزم ..ممنون از محبتت ..من ۴ جلسه پیش دکتر خاتمی رفتم تو مطب صدام بهتر میشد اما بعد مجددا میگ ...

من میرم ماساژ بدتر میشه یکی دو روز میگذره باز بهتر میشه تا ماساژ بعدی 😑

شما بهتون گفتن فلج کامل شده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خداروشکر خیلی بهترم ممنون ...ماساژ و فیزیوتراپی حنجره و مهمترینش گذشت زمان صدامو بهتر کرد البته ...

چند مدت بود که فلج تاری صوتی یکطرفه داشتید؟من تارصوتی  سمت چپم فلج شده چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم حالتون بهتره ،،منم استروبوسکپی دادم گفت فلج یکطرفه شما چکار کردی بهترین؟من چکار کنم ماساژ ...

سلام این تاپیک قدیمیه ولی منم این مشکلو دارم سمت راست حنجرم نیمه فلج شده شما چطوری خوب شدید؟

عزیزم تمنا میکنم از خاله ات بپرسی چه دارویی برای حنجره مصرف کرده منم مشکل حنجره دارم البته سرطان تیر ...

سلام عزیزم میشه بپرسم الان حالتون چطوره چقدر زمان برد که خوب بشید

شلام عزیزم خیلی بهترم شکر خدا ...تقریبا ۵ ..۶ ماه طول کشید البته هنوزم صدام مثل قبل عملم نشده اما خی ...

خدارو شکر....پدر من هم شش ماه هست که عمل مننژیوم انجام داده ولی هنوز صداش خوب نشده متاسفانه فلج یک طرفه تار صوتی شده