2777
2789
عنوان

فلج یک طرفه حنجره

1131 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من گرفتگی صدا مادرزادی دارم،الان دارم پیگیری میکنم ببینم میتونم درمان کنم،رفتم دکتر بهم گفتن فلج تارصوتی یک طرفه دارم مادرزادی،میخواستم بدون کسی رو میشناسید این مشکل داشته باشه بعد درمان کنه مشکلش حل شده،راه درمان داره به نظر شما؟

ممنونم میشم راهنماییم کنید ،یا اگر تجربه ای در این زمینه دارید برام بنویسید ،باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ای ندارم در این مورد 

منتها اگه تهران هستی بهترین دکترها و امکانات تو بیمارستان فوق تخصصی گوش و حلق و بینی امیر اعلم هست 

خالم مدتها بود که اگر کمی گریه و زاری میکرد یا سرما می خورد صداش می گرفت جوری که طی چند روز کم کم قطع میشد و آخرین بار برای ۲ هفته صدا نداشت 

رفت اونجا و آندوسکوپی حنجره انجام دادن و تشخیص گرفتگی عضله حنجره

الان دارو مصرف میکنه و کلاسهای گفتار درمانی و فیزیوتراپی و ماساژ حنجره میره همونجا و بهتر شده

من تجربه ای ندارم در این مورد  منتها اگه تهران هستی بهترین دکترها و امکانات تو بیمارستان فوق ت ...

دست شما دردنکنه،به منم گفتن باید برای جراحی اگر باشه باید برم بیمارستان امیراعلم

هزینه بیمارستان چجوریه،من بیمه تامین اجتماعی دارم با بیمه تکمیلی تعاون،ممنون میشم در مورد هزینش راهنماییم کنید

دست شما دردنکنه،به منم گفتن باید برای جراحی اگر باشه باید برم بیمارستان امیراعلم هزینه بیمارستان چج ...

بیمه هاتونو بیمارستان قبول میکنه عزیزم 

مثلا اشتباه نگم برای آندوسکوپی حنجره حدود ۵۰ تومن و برای جلسات گفتار درمانی هر جلسه ۶۰ تومن بوده 

خاله ام هم اولش دو دل بود واسه رفتن به این بیمارستان منتها بعدش که رفت و تشخیص و درمان رو شروع کرده راضیه 

شما هم حتما پیگیری کن 

پیشرفته ترین دستگاهها رو داره 

من تجربه ای ندارم در این مورد  منتها اگه تهران هستی بهترین دکترها و امکانات تو بیمارستان فوق ت ...

عزیزم تمنا میکنم از خاله ات بپرسی چه دارویی برای حنجره مصرف کرده منم مشکل حنجره دارم البته سرطان تیرویید داشتم بعد جراحی اینطوری شدم

عزیزم تمنا میکنم از خاله ات بپرسی چه دارویی برای حنجره مصرف کرده منم مشکل حنجره دارم البته سرطان تیر ...

عزیزم خاله ام برای حنجره اش داروی زیادی دکتر بهش نداده بود 

بیشتر یه سری ورزش گلو و حنجره و عضلات گلو و ماساژ بهش یاد میدادن و هر هفته می رفت بیمارستان کاردرمانی برای گلو و حنجره 

اونجا دقیق بهش میگفتن باید چه حرکتهایی رو انجام بده و تو خونه تمرین کنه 

یه سری هم رعایت غذایی داشت 

اگه می تونی یه سر برو بیمارستان امیر اعلم

عزیزم خاله ام برای حنجره اش داروی زیادی دکتر بهش نداده بود  بیشتر یه سری ورزش گلو و حنجره و عض ...

ممنون عزیز دلم ماساژ درمانی میرم فعلا دو جلسه رفتم ..ممنون که جوابمو دادی خیلی لطف کردی پس همین ماساژ درمانی رو ادامه میدم🙏💚

عزیزم تمنا میکنم از خاله ات بپرسی چه دارویی برای حنجره مصرف کرده منم مشکل حنجره دارم البته سرطان تیر ...

سلام عزیزم حالتون بهتره ،،منم استروبوسکپی دادم گفت فلج یکطرفه 

شما چکار کردی بهترین؟

من چکار کنم ماساژ موثره؟

سلام عزیزم حالتون بهتره ،،منم استروبوسکپی دادم گفت فلج یکطرفه  شما چکار کردی بهترین؟ من چکار ...

بله خداروشکر خیلی بهترم ممنون ...ماساژ و فیزیوتراپی حنجره و مهمترینش گذشت زمان صدامو بهتر کرد البته هنوز نمیتونم خیلی بلند صحبت کنم اما نسبت به قبل خیلی بهترم شکر خدا ...شما تیروییدکتومی شدین؟

بله خداروشکر خیلی بهترم ممنون ...ماساژ و فیزیوتراپی حنجره و مهمترینش گذشت زمان صدامو بهتر کرد البته ...

خدارو هزار مرتبه شکر ،،بله دوماهه تقریبا بعد از اون صدام گرفت یک ماه که گذشت بهتر شد ولی برای بهتر شدنش رفتم دنبال ویس تراپی و ماساژ

الان چهار جلسه رفتم ولی صدام شده مثل روزای اول عمل نمیدونم ادامه بدم یا دیگه نرم

شما پیش دکتر خاتمی رفتین؟ چی گفت بهتون 

من فکر میکنم تمریناتی که ویس تراپم بهم میده درست انجام نمیدم تو خونه

بله خداروشکر خیلی بهترم ممنون ...ماساژ و فیزیوتراپی حنجره و مهمترینش گذشت زمان صدامو بهتر کرد البته ...

پیش کی رفتین ؟چند جلسه رفتین ؟تا حالا از جلسه چندم شروع به بهتر شدن شد؟تمرین آوایی هم بهتون میده ؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم خیلی سر در گمم😔

پیش کی رفتین ؟چند جلسه رفتین ؟تا حالا از جلسه چندم شروع به بهتر شدن شد؟تمرین آوایی هم بهتون میده ؟ ...

خواهش عزیزم ..ممنون از محبتت ..من ۴ جلسه پیش دکتر خاتمی رفتم تو مطب صدام بهتر میشد اما بعد مجددا میگرفت برای همین دیگه ادامه ندادم ..خودم کمپرس گرم میزاشتم تو خونه اما فکر میکنم گذشت زمان درست کرد چون دکتر دبیر مقدم بهم گفته بود تا ۶ ماه یا حداکثر یکسال بعد عمل خوب میشی