2777
2789

من و شوهرم خیلی مظلومیم به هیچ کی کاری نداریم ولی مدام بقیه باهامون دعوا میکنن و برامون اعصاب خوردی درست میکنن حتی بچه هامونم خیلی مشکل دارن و خیلی اذیتمون میکنن دوتایی واقعه یه ساعت آرامش نداریم خسته شدم از این حجم از تنش 

حتی تو ساختمونمون همه باما بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع میکنیم بدتر میشه اوضااع

من که از شرایط شما خبر ندارم ولی مثلا دیدی تو یک ساختمان یک مشکلی پیش میاد یکنفر میاد قشقرق راه میندازه با اینکه مقصره؟من نمیگم مثل اون باش ولی نباید جلوی این آدم سکوت کنی به بهانه ی مظلوم بودن

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

من که از شرایط شما خبر ندارم ولی مثلا دیدی تو یک ساختمان یک مشکلی پیش میاد یکنفر میاد قشقرق راه میند ...

ببین مثلا دیروز شوهر من پارکینگ خیلی خیلی کثیف بود جارو کرد و تمیزش کرد ما تمیزکار نمیاد ساختمونمون تازه ازش طلبکار شدن چرا آب ریختی 

چقدر خوبه که آدهای خوبی هستین عزیزم.

دوتا موضوع به نظرم میرسه،یکی بهت پیشنهاد میکنم کتاب"چرا انسانهای خوب رنج میکشند" اثر جی پی واسوانی رو بخونی،

دوم اینکه گاهی رفتار بیش از حد خوب ما،جنایتکار درون طرف مقابل رو بیدار میکنه،به قول قدیمیها:خوبی که از حد بگذرد،نادان خیال بد کند.

گاهی(نه با بدجنسی) با قاطعیت و محکم بودن باید حریممون رو به دیگران یادآوری کنیم.

خداوند به همه ما کرامت انسانی داده و کسی حق نداره به ما بی حرمتی کنه.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

چون متاسفانه ادمایی که میرن تو نقش قربانی، ادمای اطرافشون هم  ممکنه نقش ستمگر انتخاب کنن، ستمگر هم قربانی رو اذیت میکنه!!! ما ادما باید ی حدودی برای خودمون و رابطه هامون مشخص کنیم، بتونیم حرفمونو بزنیم و از حقمون دفاع کنیم، دنیا جای عادلانه ای نیست متاسفانه، وسط جنگل اگه گوسفند باشیم گرگها پیدامون میکنن

چون متاسفانه ادمایی که میرن تو نقش قربانی، ادمای اطرافشون هم  ممکنه نقش ستمگر انتخاب کنن، ستمگر ...

ما هر چی تلاش میکنیم به کسی کاری نداشته باشیم و سرمون تو زندگی خودمون باشه برعکس یه اتفاقی میفته که بشه تنش روح و روانمون خیلی سخته بخدا