2777
2789

سلام دوستان. من روز ۵۰ بعد از زایمانم که سزارین بود پریود شدم، روز اول و دومش اوکی بود حجم خونریزی، از روز سوم شدید شد و امروزم روز چهارمه هنوز ادامه داره خیلیییییییی شدید، لخته هم نداره ،کاملا مایع، به عمرم همچین پریودی نداشتم ، دیروز دوتا مفنامیک خوردم به فاصله ۸ساعت، امروز صب دوتا رو باهم خوردم، انگار نه انگار، نمیدونم این وضع عادیه یا نه، دکترم هم دیروز و امروز نیس 🥴

انگار شیر آب بازه😭😭😭

تا چهلم هم خونریزیم هی قط و وصل میشد و دقیقا چهلم تموم شد، و من ۱۰ روز پاک بودم. که پریود شدم. تجربشو داشتین؟؟ واسه شما هم شدید بود اولیش؟ تا چند روز طول کشید؟

بله عزیزم برای منم خیلی شدید بود،رفتم پیش دکترم انعقاد خون زد ولی تاثیری نداشت،گف طبیعیه و باید استراحت کنی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم برای منم خیلی شدید بود،رفتم پیش دکترم انعقاد خون زد ولی تاثیری نداشت،گف طبیعیه و باید استر ...

بعد از چند روز اوکی شد؟؟ پریود بعدی خوب شد دیگه؟؟ من الان روز چهارم هستم ،

سلام عزیزم منم اولش تا ۴۰ روز طول کشید بعدش دیگه پریود نشدم تا ۶ ماه

ولی چه پریودی؟؟

زیاااااد حتی تخت و لباسمم کثیف میشد

ازین پوشک های بچه میزاشتم ک بعد از زایمان میدن چون حتی با دوتا نوار بهداشتی هم جوابگو نبود

کاملا طبیعیه

بعد ازون هرچی پریود شدم طبق روال قبل بارداریم بود

بعد از چند روز اوکی شد؟؟ پریود بعدی خوب شد دیگه؟؟ من الان روز چهارم هستم ،

دقیق تا چهل روز بود،هر روززز،خیلی هم شدید بود😢بعد چهل روز یک هفته لک بینی داشتم و بعدش دوباره شروع شد،دکترم گف الان این پریودتون بود😬دیگه جونی برام نموند تا تموم شد😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
دقیق تا چهل روز بود،هر روززز،خیلی هم شدید بود😢بعد چهل روز یک هفته لک بینی داشتم و بعدش دوباره شروع ...

اها شما خونریزی بعد زایمانتون بوده؟؟ من اون خونریزی بعد زایمان تا ۴۰ روز داشتم که قط و وصل میشد، این وسط ۱۰ روز پاک بودم و روز ۵۰ پریود شدم، پریودم هست که خیلییییی شدیده، البته مفنامیک خورم الان روز پنجم خیلیییی کمتر شده، ولی همچنان کاملا مایع و روان هست ، 

سلام عزیزم منم اولش تا ۴۰ روز طول کشید بعدش دیگه پریود نشدم تا ۶ ماه ولی چه پریودی؟؟ زیاااااد حتی ...

شما اون پریود شدیدت چند روز طول کشید؟؟؟ من الان روز پنجم هستم خییلییییی نسبت به دیروز کمتر شده ،ولی خوب اصلا مشابه پریودهام نیس، خیلی مایع و پررنگه

شما اون پریود شدیدت چند روز طول کشید؟؟؟ من الان روز پنجم هستم خییلییییی نسبت به دیروز کمتر شده ،ولی ...

۹ روز تا کامل از بین بره

درصورتی ک پریودی هام ۵ روزه بود

بعد ازون هرچی پریود شدم ۵ روزه شد

اها شما خونریزی بعد زایمانتون بوده؟؟ من اون خونریزی بعد زایمان تا ۴۰ روز داشتم که قط و وصل میشد، این ...

من هم دقیقا مثل شما بودم،بعد زایمان تا چهل رو خونریزی داشتم و بعد چهل روز فک کنم یکی دو روز چیزی نبود ولی بعدش شدید شدید خونریزی داشتم ک دکترگف این پریودتونه،اون چهل روزم بعد زایمان طبیعی بوده😢

سلام گلم. میشه بگی چیکار کردین واسه خونریزی من الان دقیقا شرایطم مشابه شماست یعنی کل این متن که نوشت ...

سلام عزیزم. من مفنامیک خوردم و نشاسته رو آب گرم میریختم روزی یه لیوان، نمیدونم اثر این دوتا بود یا خودش کم شد به مرور و رفع شد، فقطم همون اولین پرزودم اینطوری بود ،بعدش عادی شد، نگران نباش ،ممکنه طولانی تر از پریود عادی باشه ، مکمل اهنم بخور حتما

سلام عزیزم. من مفنامیک خوردم و نشاسته رو آب گرم میریختم روزی یه لیوان، نمیدونم اثر این دوتا بود یا خ ...

سلام عزیزم ,من بعد از 3 ماه از زایمان پریود شدم و دقیقا مثل شما هستم امروز 3 روز از پریودم میگذره ولی خونریزی شدیدی دارم ,بدون لخته و کاملا مایع ولی خیلی زیاد و دائم باید برم دستشویی ,دکترم تا بعد از تعطیلات عید نیست خیلی نگرانم نمیدونم باید چه کار کنم,نمیدونم طبیعی یا نه

ممنون میشم کمک کنید.